TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

MYYNTI JA TOIMITUSTAVAT:

Tuotteita myydään 18 vuotta täyttäneille henkilöasiakkaille tai yrityksille/yhteisöille Suomessa (pl. Ahvenanmaa). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Lahjakortit toimitetaan kirjepostina Postin palveluita käyttäen. Lahjakortti voidaan myös noutaa toimipisteestä, jolloin maksu tapahtuu paikanpäällä

Toimitamme kaikki ennen 12 tulleet lahjakorttitilaukset saman arkipäivän Postiin. DNK Finland Oy:n verkkokauppa ei vastaa postinkulussa tapahtuvista mahdollisista häiriöistä. Postin mahdolliset jakeluhäiriöt alueellasi voit tarkistaa tästä.

NOUTO:

Noudettavat tuotteet pääsääntöisesti Tampereen myymälästä osoitteesta:

Day Spa Studio Feel It
Satakunnankatu 22
33210 Tampere

Myös muissa toimipisteissä myydään lahjakortteja, mutta tarkista ostoaika ennakkoon vaihteemme numerosta 0404110096.

TOIMITUSKULUT POSTITSE:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Lahjakortin toimituskulu on 3.50 €, joka sisältää pakkauskulun sekä toimituksen. Pidätämme oikeuden olla lähettämättä tuotteita, jos tilauksen tiedot ovat virheelliset eikä tuotetta voi toimittaa.

MAKSUTAVAT:

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto. Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Maksupalvelutarjoaja

Maksaminen Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Bambora PayForm
Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
payform@bambora.com
029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

PALAUTUSOIKEUS:

Myymälästä tai verkosta ostetuilla käyttötuotteilla on 14 päivän palautusoikeus alkaen siitä hetkestä kun asiakas vastaanottaa tuotteet. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja kaikinpuolin virheettömässä kunnossa. Vialliset tuotteet vaihdamme uusiin vastaaviin tuotteisiin 14 päivän sisällä toimituksesta. Viallisen tuotteen ollessa kysymyksessä, on palautuksesta ilmoitettava erikseen puhelimitse numeroon 040 4110096. Tuotteet tulee pakata pahvilaatikkoon tai sopivaan kirjekuoreen. Tuotteiden mukaan tulee laittaa mukaan dokumentti josta selviää oma nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilauksen numero, tilinumero jolle rahat palautetaan ja syy miksi palautat tuotteet. DNK Finland Oy maksaa palautettavien tuotteiden toimituskulut. Lahjakortit eivät ole palautettavia.

PALAUTUKSET OSOITTEESEEN:

Day Spa Studio Feel it
Palautus

Satakunnankatu 22
33210 Tampere

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Asiakas sitoutuu näihin sopimusehtoihin jokaisen tilauksen tehdessään.
DNK Finland Oy:llä on pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.