1 VALITSE TOIMIPISTE

Eri toimipisteissämme voidaan toteuttaa erilaisia ryhmäpaketteja.

Levillä käytössämme on samanaikaisesti viisi kosmetologin hoitohuonetta, meikkipisteet, kampaamopalvelut sekä kahden hengen poreamme.

Tampereella käytössämme on neljä hemmotteluhuonetta, meikkipisteet, kampaamopalvelut sekä kahden hengen poreamme. Tampereella on hyvät mahdollisuudet myös isompien tarjoilujen esillepanolle ja kattauksen saa tulla laittamaan jo etukäteen sovittaessa. 

Vanajanlinnalla käytössämme on yksi tunnelmallinen tuplahuone, jossa onnistuu kaksi hoitoa samanaikaisesti. Tiloihimme on varattavissa meikkipiste ja isommille ryhmille kampauspalvelut. Tilojemme välittömässä läheisyydessä oleva Hotelli Vanajanlinnan poreamme sekä saunat ovat erikseen sovittaessa myös käytettävissä.

TAMPERE VANAJANLINNA LEVI

2 kartoita ryhmäsi koko ja tarpeet

Ryhmäkoot voivat vaihdella aina neljästä neljäänkymmeneen

Ryhmän koko käsittää henkilömäärän, joka haluaa palveluita. Henkilömäärä voi vaihdella aina neljästä neljäänkymmeneen. Jos palveluita käyttää vain yksi (esim. hemmottelu vain polttarisankarille), ilmoitathan meille jos muu porukka jää odottamaan sankaria. Tilat ovat rajalliset ja haluamme taata että kaikki asiakkaamme saavat rentoutua ja vastinetta rahalle.

Käytettävissä oleva aika käsittää ajan, joka teillä on käytettävissä per henkilö tai kokonaisuudessaan. Yleinen nyrkkisääntö on, että kun ryhmäkoko kasvaa, niin hoitoaika per henkilö lyhenee. Jos ryhmässä on 10 henkilöä, joista jokainen haluaa tunnin hoidon, niin tämän saamme yleensä järjestymään kahdessa tunnissa.

Ilmoitathan mahdolliset laskutusasiat, yrityksen sponsoroinnit tai käytössä olevan rahan meille tarjouskyselyä tehdessäsi. Olisi myös hyvä jos teillä on käytössä vaihtoehtoinen päivä palveluilla tai ryhmäkyselyt tehtäisiin 2kk ennen haluttua päivää.