Solarium

Suihkurusketus on ihon pinnalle kompressorilaitteella sumutettava hienojakoinen neste, joka reagoi oman ihon kanssa tuottaen yksilöllisen rusketuksen.

Suihkurusketusaineen aktiivisena vaikuttavana ainesosana on kasviperäiset luonnonsokerit DHA (dihydroxyacetone) sekä Erytroloosi. Ainesosat reagoivat ihon aminohappojen kanssa, värjäämällä ihon pintakerrosten solut eli sarveiskerroksen.

DHA on siis väritön glyseriinijohdannainen, joka kuolleen ihosolukon aminohappojen kanssa ollessa tuottaaa kauniin ruskeaa väriä. Koska kuollut ihosolukko hilseilee iholta jatkuvasti, rusketus pysyy iholla viidestä seitsemään päivään. DHA ei imeydy ihoon eikä sitä ole luokiteltu vaaralliseksi iholle.

MITÄ RUSKETUSAINETTA KÄYTÄMME?

Kuten itseruskettavia, niin myös ammattisuihkeita on monia eri merkkejä. Suosimme Yhdysvaltalaista VitaLiberataa sekä Australialaista MoroccanTan merkkiä. Kumpaakaan merkeistä ei ole testattu eläimillä.

MUISTILISTA ENNEN RUSKETUSTA

  1. Kuori iho hyvin päivää ennen rusketusta. Kuori jokaisen käsittelyn välissä ihosi, jotta rusketus olisi mahdollisimman tasainen.
  2. Kaikki kemiallinen värjäys, kuten kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäys sekä hiustenvärjäys tulisi tehdä vähintään 48h ennen tai 48h jälkeen suihkurusketuksen. Kemialliset aineet voivat jossain tapauksessa reagoida keskenään vihertävänä.
  3. Rakenneripset tulisi tehdä vähintään 48h ennen tai 48h jälkeen suihkurusketuksen. Kemialliset aineet voivat jossain tapauksessa reagoida keskenään aiheuttaen allergiaa.
  4. Tee mahdolliset karvanpoistot edellisenä päivänä, säärikarvat, bikiniraja ja kainalot (vähintään 6 tuntia) ennen rusketusta. Sokerointi tulisis tehdä vähintään 12 tuntia aikaisemmin.
  5. Älä kosteuta ihoa samana päivänä kuin sinulla on suihkurusketus. Kosteusvoiteet voivat estää värinestovoiteen tapaisesti rusketusainetta imeytymästä ihoon.
  6. Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti ennen käsittelyä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi öljyttömällä puhdistusaineella.

MOROCCANTAN JÄLKEEN:

• Vältä suihkua, saunaa ja hikiurheilua 5h ajan
• Käy suihkussa viimeistään 8h kuluttua, sillä rusketus ei enää vaikuta
• Ensimmäisellä kerralla pese itsesi pelkällä vedellä, ilman saippuaa!
• Kuivaa itsesi suihkun jälkeen taputtelemalla, ei hinkaamalla.
• Hyvä kosteutus tekee rusketuksen häilymisen luonnolliseksi. Muista siis kosteuttaa!

VITALIBERATA JÄLKEEN:

• Vältä suihkua, saunaa ja hikiurheilua 10h ajan
• Käy suihkussa viimeistään 12h kuluttua, sillä rusketus ei enää vaikuta
• Ensimmäisellä kerralla pese itsesi pelkällä vedellä, ilman saippuaa!
• Kuivaa itsesi suihkun jälkeen taputtelemalla, ei hinkaamalla.
• Hyvä kosteutus tekee rusketuksen häilymisen luonnolliseksi. Muista siis kosteuttaa!

.

Suihkurusketus on varattavissa tällä hetkellä Tampereen toimipisteeseen. Pitkäkestoiseen rusketukseen löydät meiltä myös itsepalveluna toimivat solariumit (K-18).