Maaliskuun tarjoukset


Maaliskuun tarjoukset

Kevät tulee ja maaliskuussa on tarjolla ihastuttavia kanta-asiakas etuja, joihin tarttuminen kannattaa.

Olemme aloittaneet yhteistyön mielettömän upean toimijan – www.unisieppari.fi – kanssa.

Toimijan kauniit ja yksilölliset unisiepparit, makramet ja bohemian-tyyliset sisutustavarat sekä korut ovat kaikki eettisiä ja 100% käsityötä.

Pääset nyt kauttamme ensimmäisten joukossa tilaamaan kotiin oman unentuojasi. Koodilla ”DAYSPA” saat -20% alennuksen www.unisieppari.fi sekä yli 50€ tilaukset ilman toimitusmaksua!

 

TAMPERE

1) GloSkinBeautyn tulokselliset kemialliset kuorinnat 99€ | 30-45min

Valitse sinulle sopivin tai anna ammattilaisen päättää.
GLO HYDRA RADIANCE PEEL = Maitohappokuorinta 99€ (129€)

Kenelle? Kuivalle ja kirkkautta vaativalle iholle. Maitohappokuorinta pehmentää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa juonteita ja ihon pigmentaatiota. Kuorinnan jälkeinen toipumisaika on lyhyt. Maitohappo on suositeltava vaihtoehto herkälle ja kuivalle iholle sekä asiakkaille, jotka tulevat ensimmäistä kertaa kemialliseen kuorintaan. Hoidossa käytettävien tuotteiden antioksidantit korjaavat ja vahvistavat ihoa.
GLO GLYPRO RESURFACING = Glykolihappokuorinta 99€ (129€)

Kenelle? Epätasaiselle, ikääntyvälle ja akneiholle. Glykolihappokuorinta korjaa ja uudistaa ihoa. Glykolihappo on tehokas ja nopeavaikutteinen happo, joka soveltuu useimmille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle. Hoito ehkäisee myös juonteiden syntymistä ja tasoittaa ihoa.
GLO FLOWER ENZYME = Hedelmäentsyymikuorinta 99€ (109€)

Kenelle? Kaikille ihotyypeille. Tämä kuorinta on erityisen hyvä asiakkaalle, joka on herkkä hydroksihapolle tai joka haluaa kevyen kuorinnan. Ei sovi sitrus- tai ananasallergikoille. Hoito elvyttää ihoa hedelmäentsyymeillä hellävaraisesti kuorien. Kasvientsyymit tuottavat lievää orgaanista happoa iholle, joka stimuloi ja tasoittaa ihoa. Hoito tarjoaa iholle ainutlaatuisen antioksidanttisuojan.

2) Keväinen kehonhoitopaketti 89€ | 90min

Tehokkaaseen pakettiin sisältyy; Kuorinta kokovartalolle, rentouttava vartalohieronta sekä pikakasvohoito. Tämä kokonaisuus on ihana sukellus yrttien tuoksujen maailmaan sekä tehokas startti kevään odotteluun.

3) ProFiber tehohoito hiuksiesi parhaaksi

30€ tai yhdistettynä muuhun kampaamon työhön 15€.

 

LEVI

1) Kehotyypin mukainen AYERVEDAHIERONTA 90min | 99€

Ihana tehokas ja yksilöllinen lämmin hoitohetki keväisille pakkaspäiville.

RUKA

1) UUDET RAKENNERIPSET 99€

Helpota arkeasi ja nauti kiirreettömistä aamuista.
Valitse volyymi- tai klassiset rakenneripset (norm. 120€/130€)

2) BRASILIALAINEN SOKEROINTI 70€

Nopeasti ja kivuttomasti eroon häiritsevistä karvoista.
Tämä on sokerikoukku !

3) Keväinen kehonhoitopaketti 89€ | 90min

Tehokkaaseen pakettiin sisältyy; Kuorinta kokovartalolle, rentouttava vartalohieronta sekä pikakasvohoito. Tämä kokonaisuus on ihana sukellus yrttien tuoksujen maailmaan sekä tehokas startti kevään odotteluun.

 

Edut ovat voimassa ja käytettävissä vain maaliskuun ajan. Etuja ei voida yhdistää muihin tarjouksiin, lahjakorttiostoihin tai -maksuihin.