Kesäkuun tarjoukset 2019


Kesäkuun tarjoukset 2019

Kesäkuun tarjoukset ovat saatavilla Tampereella ja Levillä. Rukalla nautitaan kesälomasta ja Vanajanlinna palvelee normaalisti ryhmille ja ennakkovarauksille.

Tampereen kesäkuun tarjoukset

Hiusten värjäys + leikkaus -paketit -20%

JUHANNUSHIUKSET PÄIVITETÄÄN NYT!
Tampereella tarjoamme hiusten värjäys+leikkaus -paketit -20%. Tarjous kattaa myös monisävyvärin, raidat, monisävyraidat – kaikki värjäys+leikkaus paketit. Tämä tarjous on varattava ja käytettävä kesäkuun aikana ja se on voimassa molemmille kampaajillemme Rebekalle sekä Emilialle.
Löydät palvelut normaalisti ajanvarauksesta, mainitsethan koodin ’KESÄ20’ toivomuskentässä. Tästä pääset Tampereen ajanvaraukseen.

GloSkinBeauty ihonhoitotuotteet sekä meikit -30-70%

IHONHOITOTUOTTEET JA MEIKIT KERRALLA PAKETTIIN!
GloSkinBeauty on ihonhoitosarja made in the USA! Koska tullimuutoksen myötä tuotteiden saanti vaikeutui, myymme nyt kaikki ihonhoito- sekä meikkituotteet vähintään 30% ja jopa 70% alennuksella. Tuotteet ovat priimaa ja mineraalimeikit kestävät aikaa. Hae parhaat päältä Tampereen myymälästä, Satakunnankatu 22 (ark 10-18 / la 10-16).

Tampereen ajanvaraus

Levin kesäkuun tarjoukset

Käsihieronta veloituksetta

RENTOUDU JA FREESAANNU!
Tarjoamme kaikkien kasvohoitojen yhteydessä rentouttava käsihieronnan veloituksetta. Muistathan silti mainita edusta kosmetologillesi !

Levin ajanvaraus

  • Kesäkuun tarjoukset 2019 Day Spa Studio Feel it vaalea permanentti
  • kihara balayage
  • Day Spa Studio Feel it tumma polkka