Hoidot ja hinnasto

Etusivu » Tampere Keskusta » Sprayrusketus

Sprayrusketus

Saat kasvoille ja koko vartalolle kauniin värin nopeasti ja turvallisesti. Sprayrusketus on kosmeettinen tuote, joka antaa iholle rusketusta ilman auringon UV-säteilyä. Se värjää ihon uloimman kerroksen ja perustuu kemialliseen reaktioon. Kun aineet reagoivat ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho. Vaikuttavana aine sprayrusketuksessa on DHA (dihydroksiasetoni), jota saadaan kasvesista, kuten sokerijuurikkaasta ja sokeriruo’osta. Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkkäihoisille.

Suihkurusketus tehdään tarkoitukseen valmistetulla MoroccanTan -laitteella manuaalisesti, koulutuksen käyneellä ammattilaisella. Käytössämme on ainutlaatuinen imuseinäke, joka imee kaiken oversprayn eli pahanhajuista sumupilveä ei pääse syntymään käsittelyn aikana.

 

Ohjeistus ennen käsittelyä

 1. Kuori iho hyvin kerran tai kaksi kertaa samalla viikolla ennen rusketusta.
  Kuori jokaisen rusketuskäsittelyn välissä ihosi, jotta rusketus olisi mahdollisimman tasainen
 2. Kaikki kemiallinen värjäys, kuten kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäys sekä hiustenvärjäys tulisi tehdä vähintään 48h ennen tai 48h jälkeen suihkurusketuksen. Kemialliset aineet voivat jossain tapauksessa reagoida keskenään vihertävänä.
 3. Rakenneripset tulisi tehdä vähintään 48h ennen tai 48h jälkeen suihkurusketuksen. Kemialliset aineet voivat jossain tapauksessa reagoida keskenään aiheuttaen allergiaa.
 4. Tee mahdolliset karvanpoistot edellisenä päivänä, säärikarvat, bikiniraja ja kainalot (vähintään 6 tuntia) ennen rusketusta. Sokerointi tulisis tehdä vähintään 12 tuntia aikaisemmin.
 5. Älä kosteuta ihoa samana päivänä kuin sinulla on aika sprayrusketukseen. Kosteusvoiteet voivat estää värinestovoiteen tapaisesti rusketusainetta imeytymästä ihoon.
 6. Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti ennen käsittelyä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi öljyttömällä puhdistusaineella
 7. Pukeudu väljiin vaatteisiin. Rusketusaine lähtee suuremmista osista vaatteita, mutta kosmeettinen väriaine voi joissakin tapauksissa aiheuttaa värin lopullista värjäytymistä vaatteessa. Älä käytä villaa, nailon- tai silkkivaatteita suihkurusketuksen jälkeen 8 tuntiin, koska aine voi reagoida näissä materiaaleissa ja tahrata niitä.
 8. Älä urheile ennen suihkussa käyntiä.
 9. Käy suihkussa viimeistään 8h kuluessa rusketuksen valmistumisesta. MoroccanTanin rusketus on nopeasti kehittyvä express-rusketus, joka kehittyy jo kahdessa tunnissa. Suihkussa tulee käydä viimeistään kahdeksan tunnin kuluttua, jotta ylimääräinen ohjeväri peseytyy pois kauniisti. Älä käytä ensimmäisen suihkussakäynnin aikana saippuaa.