Hoidot ja hinnasto

Etusivu » Ruka / Tampere Keskusta » Parturi- ja kampaamopalvelut

Parturi- ja kampaamopalvelut

Hair Spa -hemmotteluhoito

Kesto: 60min
Hair Spa hemmotteluhoito hiuksille ja päänahalle. Hoito sisältää pesun, korjaavan hoidon hiukselle, pitkän hieronnan hiuspohjalle sekä föönauskampauksen. Hair Spa -vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa ja saa hiukset kiiltämään uudella tavalla.

L’Oréal Smartbond

Smartbond toteutetaan vain kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.
Smartbond teknologia suojaa heikompia ja vahingoittuneita hiussidoksia teknisen palvelun aikana. Hoito varmistaa hiusten optimaalisen kunnon väri- ja vaalennuspalveluiden yhteydessä.

ProFiber tehohoito

Kesto: 45min ilman leikkausta
ProFiber toteutetaan vain ilman kemiallista käsittelyä.
ProFiber korjaa hiusta sisäisesti ja ulkoisesti. Tasoja on kolme; erittäin hauras, hauras ja normaali hius. Hoitokertojen tarkoituksena on siirtyä tasoilta kohti normaalia hiusta. Käsittelyn voi tehdä vauritoittumattomalle hiukselle, jolloin hiuksesta tulee erittäin kiiltävä ja pehmeä.

Värjäys

Kaikki hiustenvärjäykset tehdään L’Oréal ammattiväreillä.
Värjäyspakettien hinnat on määritelty hiusten pituuden mukaan hintahaarukaksi. Hintahaarukan sisällä lopullinen hinta määräytyy käytettyjen värien (yksi- vai monisävy) ja mahdollisten lisähoitojen mukaan.
LYHYT – Lyhyt polkka tai lyhyempi
PUOLIPITKÄ – Korkeintaan olkapäälle
PITKÄ – Yli olkapäiden

Tyviväri

Tyvivärjäykseen tultaessa värjättävän alueen enimmäisleveys on 4cm.

Värinpoisto

Värinpoisto toteutetaan, kun halutaan siirtyä tummasta vaaleaan äärimmäisen nopeasti. Värinpoiston yhteydessä suosittelemme SmartBond käsittelyä.

Kiharakäsittely

Kiharakäsittely, toiselta nimeltään permanentti takaa pitkäkestoiset kiharat hiukset.
Sisältää pesun ja leikkauksen.

Juhlakampaus

Kesto: 60min
Juhlakampauksessa huomioimme toiveesi, juhlien asusi ja korut. Suosittelemme katsomaan netistä tai lehdistä valmiiksi kuvia sekä pesemään hiukset ennen kampaukseen tuloa. Näin aikaa jää enemmän itse kampauksen tekoon. Voit ottaa mukaan hiuskoristeita, valkkeja tm. mitä haluaisit kampauksessasi hyödynnettävän.

Hääkampaus

Kesto: 75min + koekampaus
Hääkampaus sisältää koekampauksen ennen hääpäivää, sovittuna ajankohtana.
Koekampauksessa sommitellaan ja mietitään varsinaisen hääpäivän kampausta ja kokeillaan eri vaihtoehtoja. Koekampaus ei ole yhtä pysyvä kuin varsinainen kampaus, vaan enemmänkin luonnostelma tulevasta.

Hiustenpidennykset

Kesto: alk. 60min
Teemme pidennyksiä teippi- ja sinettitekniikoilla.
Pidennykset on tilattava ja maksettava ennakkoon, jotta ne ovat juuri sinulle sopivilla pituuksilla ja sävyillä. Pidennysten laitto, huolto ja poisto on tuntivelotteinen.

This post is also available in: englanti