Hoidot ja hinnasto

Kasvohoidot

KALAHARI KASVOHOIDOT

Kalahari -sarja on Etelä-Afrikassa valmistettu eettinen luonnonkosmetiikkasarja. Kalaharin ideologia pohjautuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista & eettisestä ajattelutavasta. Niimpä tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita, lanoliinijohdannaisia, tai mineraaliöljyjä. Tuotteissa tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Hoitojen tehokkuus perustuu tarkoin valittuihin öljyseoksiin sekä erityisiin hierontatekniikoihin.
Kotihoitotuotteilla on suuri merkitys hoidon vaikutuksen ylläpitämiseen.

JUST RELAX HONEYBUSH -kasvohoito

Kesto: 60min
Kosteuttava ja rentouttava peruskasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvoille, kaulalle ja decolléttelle sekä naamio ja hoitovoiteet.

DELUXE -kasvohoito

Kesto: 90min
Rentouttava ja täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, pitkä hieronta kasvoille, kaulalle sekä päänahalle, naamio ja hoitovoiteet

PHYTO COMPOUND -kasvohoito

Kesto: 60min
Täydellinen kasvohoito, jossa tehokkaat kasvipohjaiset erikoisnaamiot valitaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Hoidosta voidaan tehdä kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä – ihon pinta ja väri tasoittuvat välittömästi. Sopii kaikille ihotyypeille.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet.

VITA FIRMING -kasvohoito

Kesto: 60min
Tehokkaasti kiinteyttävä ja elvyttävä kasvohoito, jota suositellaan 40+ ikävuosille. Uudella, runsaati hedelmähappoja sisältävällä geelinaamiolla on vahva anti-ageing vaikutus ja kasvot virkistyvät välittömästi.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, erikoisnaamio, hieronta decollétté-hartia-niska-alueelle sekä hoitovoiteet.

BAOBAB C-VITAMIINI -kasvohoito

Kesto: 50min
Kiinteyttävä, kirkastava ja elvyttävä hoito kaikille ihotyypeille.
100% orgaanien ja antioksidanttinen baobab-kasvihappohoito madaltaa juonteita sekä pienentää ihohuokosia välittömästi. Loistava anti-ageing -hoito, jota suositellaan myös sarjana.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoiteet.

PHYTO ENTSYYMI-kasvohoito

Kesto: 30min
Lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi kuorintahoito. Glykoli-, kurpitsa-, ananas- ja papaijaentsyymit tasoittavat arpia, juonteita sekä ihohuokosia. Hoito toteutetaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, entsyymikuorintanaamio, seerumi ja hoitovoiteet.
HUOM! Ei sovellu herkälle eikä pigmentoituneelle iholle eikä diabeetikoille! Hoidon jälkeisenä päivänä voi esiintyä lievää ihon kuoriutumista.

BAOBAB EYETREATMENT

Toteutetaan hoidon yhteydessä, kesto 15min
Eye Treatment -hoidossa hoidetaan tehokkaasti silmänympärysihoa tehoseerumin, erikoisnaamion ja voiteiden avulla. Erinomainen turvonneille ja tummille silmänalusille – hoidon teho perustuu naamion vaikutukseen.

BAOBAB NECK&DECOLLETTE TREATMENT

Toteutetaan hoidon yhteydessä, kesto 15min
Neck & Decollétte -hoidossa kuoritaan ja hierotaan kaulan ja decolteen alue. Hoito sisältää myös naamion sekä hoitoseerumin.

ERIKOISKASVOHOIDOT

GloSkinBeauty -sarja on Pohjois-Amerikassa valmistettu kosmetiikka- ja meikkisarja. GloSkinBeautyn ideologia pohjautuu tieteeseen, aktiivisiin ainesosiin ja personoituihin hoitoihin. GloSkinBeautyn ihonhoitotuotteet ovat parabeenittomia ja tuotteissa tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Kasvojen happohoidoilla eli kemiallisilla kuorinnoilla saadaan ihossa aikaan todellisia muutoksia ja näkyviä tuloksia.
Happohoidot toimivat jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Glo Skin Beauty tarjoaa ratkaisun kaikkiin iho-ongelmiin. Ihoja on erilaisia – siksi on myös erilaisia hoitoja.
Anna ammattilaisen auttaa, jotta saat parhaan tuloksen.

Ei raskaana oleville • Ei taikapähkinäallergikoille • Ei itseruskettavia viikkoon hoidon jälkeen • Hoidon yhteydessä ei voida tehdä kestovärjäyksiä, mekaanista puhdistusta tai sokerointia kasvojen alueelle

MIKRONEULAUS KASVOILLE

Kesto: 75min
Mikroneulauksella tuotetaan mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, jolloin iho stimuloituu uudistumaan ja korjaamaan itseään. Mikroneulauksen ansiosta kollageenin tuotanto lisääntyy ja mikroverenkierto paranee. Tavoitteena on saada imeytymään hoitoaineet tehokkaammin ihoon. Mikroneulaus on ihonhoitomenetelmänä on turvallista. Hoitoa suositellaan sarjana ja se räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.

GLO Retinol + C Peel Boost Max -kasvohoito

Kesto: 25min

Kenelle? Harmaalle ja epätasaiselle iholle. Ei suositella herkälle tai akne-iholle.

Retinol + C Peel Boost Max -kuorinta elvyttää väsyneen ja epätasaisen ihon vahvistamalla solujen uusiutumisprosessia. Iho hilseilee normaalisti 2-3 päivää hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen ihoa ei saa meikata, kastella tai voidella loppupäivänä. Hoito vaikuttaa ihossa noin 2 viikkoa, jolloin ihosta tulee hehkuva ja sileä. 

GLO Flower Enzyme -kasvohoito

Kesto: 45min

Kenelle? Kaikille ihotyypeille. Tämä kuorinta on erityisen hyvä asiakkaalle, joka on herkkä hydroksihapolle tai joka haluaa kevyen kuorinnan. Ei sovi sitrus- tai ananasallergikoille. 

Hoito elvyttää ihoa hedelmäentsyymeillä hellävaraisesti kuorien. Kasvientsyymit tuottavat lievää orgaanista happoa iholle, joka stimuloi ja tasoittaa ihoa. Hoito tarjoaa iholle ainutlaatuisen antioksidanttisuojan.

GLO Hydra Radiance Peel

Kesto: 30min

Kenelle? Kuivalle ja kirkkautta vaativalle iholle.

Maitohappokuorinta pehmentää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa juonteita ja ihon pigmentaatiota. Kuorinnan jälkeinen toipumisaika on lyhyt. Maitohappo on suositeltava vaihtoehto herkälle ja kuivalle iholle sekä asiakkaille, jotka tulevat ensimmäistä kertaa kemialliseen kuorintaan. Hoidossa käytettävien tuotteiden antioksidantit korjaavat ja vahvistavat ihoa.

GLO GlyPro Resurfacing Peel

Kesto: 30min

Kenelle? Epätasaiselle, ikääntyvälle ja akneiholle.

Glykolihappokuorinta korjaa ja uudistaa ihoa. Glykolihappo on tehokas ja nopeavaikutteinen happo, joka soveltuu useimmille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle. Hoito ehkäisee myös juonteiden syntymistä ja tasoittaa ihoa.

 

KESTOVÄRJÄYKSET

Kulmien värjäys 12 € | Kasvohoidon yhteydessä 8 €
Kulmien muotoilu 15 € | Kasvohoidon yhteydessä 10€
Kulmien värjäys ja muotoilu 22 € | Kasvohoidon yhteydessä 18€
Ripsien värjäys 18 € | Kasvohoidon yhteydessä 14 €
Kulmien ja ripsien värjäys 25 € | Kasvohoidon yhteydessä 18€
Kulmien ja ripsien värjäys sekä muotoilu 35€ | Kasvohoidon yhteydessä 32€

LAITEKASVOHOIDOT

Luovuimme laitekasvohoidoista täysin. Useiden vertailujen perusteella, toteutamme Kalaharin tuotteilla ja käsintehdyillä kasvohoidoilla paremmat hoitotulokset nopeammin. Laitekasvohoitoon suunnatun lahjakortin voit käyttää maksuna muihin kasvohoitoihin. Tervetuloa rentoutumaan.

This post is also available in: englanti