PALVELUT & HINNASTO

250€

Lahjaksi. Tämä täyteläinen paketti sisältää kosteuttavan peruskasvohoidon, lämpimän niska-selkähieronnan, hemmottelevan hoidon jaloille ja säärille sekä klassisen manikyyrin hoitavalla kirkkaalla lakalla. Kokonaisvaltainen hemmottelu!

145€

Hemmotteluun. Kehon ja mielen rentouttava hemmottelurituaali, johon kuuluu klassinen kokovartalohieronta lämpimällä hierontaöljyllä sekä rentouttava Express pikakasvohoito.

145€

Rentoutumiseen. Rentouttava päähieronta, lämmin aromahieronta koko vartalolle sekä lopuksi lämmin kaurapussirentoutus äänimaljojen soidessa takaavat eufoorisen matkan rentoutuneeseen mieleen.

85€/125€

Klassikko suosikki. Hoidossa yhdistyy lämpimien kivien relaksoiva vaikutus ja klassisen hieronnan hoito-otteet. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lisää pintaverenkiertoa. Ihana hoito talvipäiville sekä vaativiin lihasjumituksiin.
Suosittelemme 45min ala- tai ylävartalolle, 90min koko vartalolle.

85€ / 125€

Lihasjumeille. Lämmin bambuhieronta on spa-hoito, jossa käsitellään syviä lihaskudoksia lämpimien bambukeppien avulla. Pidemmän 90min aikana käsitellään keho aina kallonpohjasta varpaisiin asti.

75€

Aineenvaihdunnalle. Kaipaako kehosi alkusysäyksen puhdistumiselle? Tässä hoidossa vartalo kuivaharjataan pintaverenkierron kiihdyttämiseksi, jonka jälkeen tehdään aromaattinen detoxhieronta lämpimällä öljyllä. Suositellaan sarjahoitona.

45€ / 65€ / 75€

Klassinen hieronta. Kosmetologin tekemä rentouttava hieronta vartalolle. Valitse suosikkisi: lämmin öljy, suklaa tai aroma. 

48€

Valintasi mukainen, lämmin tuoksuöljy yhdistettynä rentouttavaan Kalaharin hierontakaavaan vapauttaa jännityksen niskan, hartioiden ja selän seudulta. Hoidossa käytetään lämpimiä kiviä ja klassisia hierontaotteita.

45€

Äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua myös keskelle arjen hälinää. Hoitoa suositellaan erityisesti migreenikohtausten välillä, silmien väsymiseen, unihäiriöihin sekä aktivoimaan päänahan verenkiertoa.

60€

Klassisin hierontaottein tehtävä aromaterapeuttinen hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja laukaisee jännitystä aina lapalihaksista lähtien. On suositeltavaa, että hiuksia ei pestäisi hoidon jälkeen – orgaaniset öljyt vaikuttavat hiuspohjassa.

60€

Kiireiselle. Syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille. Nopeasti näkyvää heleyttävä kasvoille. Sopii erinomaisesti meikinalushoidoksi ja yhdistelmäksi hemmotteluun. Kiireisen elämän pikakaunistaja. Sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ihotyypin mukainen naamio, decoltehieronta sekä ihotyypin mukaiset täsmätuotteet sekä aurinkosuojan.

75€

Muokkautuva. Syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille, joka voidaan kohdentaa ihossa esiintyvään ongelmaan kuten akneen, juonteisiin tai väsyneelle iholle. Sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ihotyypin mukainen tehoampulli, naamio, decoltehieronta sekä täsmätuotteet ja aurinkosuojan. Voidaan yhdistää mekaaniseen ihonpuhdistukseen.

85€

Boostia ilman injektioita. Mesoterapiatyylisen ihon stimulointia ilman injektioita. Sekoitus viittä eri AHA-happoa ja antioksidantteja. Iho on välittömästi heleä. Suositellaan erityisesti ihon uudistumishoitoihin, akneen ja ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä. Sis. alkupuhdistus, patentoitu skin booster tehotippa, heleyttävä kuitukangasnaamio, decoltehieronta ja lopputuotteen.

85€

Kemikaalicocktail. Kemiallisella kuorinnalla aiheutetaan pinnallinen ja hallittu ihovaurio, jonka avulla autamme ihoa uusiutumaan itse. Kemiallinen kuorinta on hyvä mm. akneen, juonteille, arville ja rosacealle. Kuorinta toteutetaan tarpeen mukaan joko syväpuhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä. Sis. alkupuhdistus, patentoitu skin booster tehotippa, heleyttävä kuitukangasnaamio, decoltehieronta ja lopputuotteen.

45€

Nopeaan ja turvalliseen rusketukseen. Suihkurusketus on ihon pinnalle kompressorilaitteella sumutettava hienojakoinen neste, joka reagoi ihon oman ihon kanssa tuottaen yksilöllisen rusketuksen. Rusketusaineessa aktiivisena vaikuttavana ainesosana on DHA.

31€

Nopeaan ja turvalliseen rusketukseen. Suihkurusketus on ihon pinnalle kompressorilaitteella sumutettava hienojakoinen neste, joka reagoi ihon oman ihon kanssa tuottaen yksilöllisen rusketuksen. Rusketusaineessa aktiivisena vaikuttavana ainesosana on DHA.

• Kuori iho hyvin ennen rusketusta
• Kaikki kemiallinen värjäys tulee tehdä 48h ennen rusketusta
• Rakenneripset tulee laittaa/huoltaa 48h ennen rusketusta
• Karvanpoistot tulee tehdä edellisenä päivänä
• Älä kosteuta ihoa samana päivänä
• Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti öljyttömällä puhdistusaineella

• Anna rusketuksen kuivua ennen pukeutumista
• Pukeudu väljiin, tummiin vaatteisiin
• Käy suihkussa opastuksen mukaisesti
• Ensimmäinen suihkukerta aina ilman saippuaa
• Älä hinkaa ihoa vaan taputtele se kuivaksi
• MoroccanTan kuivumisaika ennen suihkua on 5h. Peseydy viim. 8h kuluttua.

2-7€

Nopea pystysolarium. Lue solariumin ohjeet tästä.

2-7€

Perinteinen makuusolarium. Lue solariumin ohjeet tästä.

50€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Sillä ei saada rakennettua pituutta omaan kynteen, mutta sillä saadaan huoliteltua luonnonkynsi. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

55€

Geelilakkahuollossa vanha lakka poistetaan kokonaan ja tilalle vaihdetaan uusi sävy. Joka huollossa siis kynnet tehdään ns. uudestaan.

55€

Kestävyyttä luonnonkynnelle. Oman kynnen geelauksella ei saada rakennettua pituutta omaan kynteen, mutta sillä saadaan luotua erinomainen kestävyys ja suoja. Hyvä kynsien kasvattajille. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

60€

Käsien ehostus! Pehmentävä käsikylpy, kuorinta, käsien pitkä hieronta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen ehostus sekä käsien kosteutus ja lakkaus kirkkaalla, kynsiä hoitavalla lakalla.

85€

Täyteläinen. Jalkakylpy, kuorinta omavalintaisella erikoiskuorinnalla, karhentumien ja kovettumien poisto, hieronta jaloille ja säärille, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistintä, valokovetteinen kevytlakkaus sekä kosteutus.

65€

Odottavien äitien suosikki. Hemmottelua ja hierontaa väsyneille jaloille.
Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja hieronnan jaloille sekä säärille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, kynsien lakkauksen sekä jalkojen kosteutuksen.

65€

Miesten suosikki. Kosmeettinen jalkahoito ilman hienostelua. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kevyen hieronnan jaloille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, karhentumien ja kovettumien poiston sekä jalkojen kosteutuksen.

55€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Geelilakka on uudenaikainen korvike perinteiselle, kauan kuivuvalle kynsilakalle. Huoltoväli 4-6 viikkoa.

Brasilialainen naisille (30min)
Brasilialainen naisille (huolto)
Sääret tai käsivarret (30min)
Reidet (30min)
Kainalot (15min)
Bikiniraja (10min)
Syvä bikiniraja (15min)
Selkä tai rinta (30min)
Kulmakarvat tai huulet (15min)
Leuka tai posket (15min)

85€
62€
39€
42€
25€
30€
45€
45€
15€
15€

• Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia
• Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa, sillä liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta
• Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdi hygieniasta. Hoitoloissamme on asiakas WC:t käytettävissä
• Raskaus ei ole este sokeroinnille
• Normaalivuotoiset kuukautiset eivät ole este, mutta vaihdathan tamponin ennen sokeroinnin alkua

125€

Jännitystä, esillä oloa, ystäviä ja ennen kaikkea elämänne yksi tärkeimmistä hetkistä. Häämeikki toteutetaan kestävillä ja luonnollisilla kasvi- ja mineraalipohjaisilla meikeillä. Hintaan sisältyy koemeikki noin viikkoa aiemmin.

58€

Juhlameikki on tarkoitettu esimerkiksi häävieraille, illalliselle tai vahvemman silmä- ja huulimeikin ystäville. Juhlameikki toteutetaan kestävillä ja luonnollisilla kasvi- ja mineraalipohjaisilla meikeillä.

40€

Päivämeikkiin sisältyy meikkipohja sekä kevyt silmämeikki. Päivämeikin ei ole tarkoitus olla erityisen näyttävä, mutta se peittää punoituksen ja häiritsevät ihon virheet. Päivämeikin aika on rajattu 30 minuuttiin, joten vahvan meikin halutessasi valitse juhlameikki. Meikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

55€

Meikkiopastuksen tarkoituksen on käydä läpi eri meikkivaihtoehtoja sekä katsoa vastaukset askarruttaviin kysymyksiin koskien meikkaustekniikoita ja vaikkapa eri siveltimiä. Opastuksen aikana saat kevyen päivämeikin (ei juhlameikkiä). Meikkiopastus toteutetaan mineraalimeikeillä.


76€
61€
55€
45€

130€


90€
76€
61€
55€

Ei raskaana oleville tai imettäville. Poista ripsiväri ennen taivutusta.

Ethän koskaan poista ripsipidennyksiäsi itse, ilman siihen sopivia aineita. Rakenneripsien poisto voi olla tarpeen kun halutaan pitää ripsistä taukoa tai taidottomasti tehdyt ripset poistetaan vahingoittamasta omia ripsiä.

• Esteet: Alle 16-vuotias, akrylaattiallergia, alopecia, silmätulehdus, sytostaatti -tai sädehoidot, trichotillomania
• Poista silmämeikki huolellisesti öljyttömällä puhdistusaineella
• Piilolinssit tulee poistaa ennen asennusta

• Älä käytä öljypohjaisia meikinpoistoaineita
• Pese ripset niille tarkoitetulla puhdistusaineella
• Harjaa ripset aamuin illoin, ei märkänä
• Kun kuivaat kasvosi, älä tee hankaavaa liikettä pyyhkeellä

• Esteet: alle 16-vuotias, alopecia, silmätulehdus, sytostaatti -tai sädehoidot, trichotillomania
• Poista silmämeikki huolellisesti öljyttömällä poistoaineella
• Poistata rakenneripset 8vk ennen käsittelyä
• Älä käytä öljypohjaisia tuotteita ripsille 8vk ennen taivutusta
• Poista piilolinssit ennen käsittelyä

• Älä kastele ripsiä 1-2 vrk taivutuksen hoidon jälkeen
• Käytä hoitomaskaraa ja harjaa ripset päivittäin
• Uuden taivutuksen voit ottaa 8 viikon kuluttua
• Ripsien kasvua edistävien lisäravinteiden käyttö ei heikennä taivutustulosta, mutta lyhentää kasvusykliä