250€

Lahjaksi. Tämä täyteläinen paketti sisältää kosteuttavan peruskasvohoidon, KhoiKhoi -niska-selkähieronnan, hemmottelevan hoidon jaloille ja säärille sekä klassisen manikyyrin hoitavalla kirkkaalla lakalla. Kokonaisvaltainen hemmottelu!

138€

Hemmotteluun. Kehon ja mielen rentouttava hemmottelurituaali, johon kuuluu klassinen kokovartalohieronta lämpimällä hierontaöljyllä sekä Kalaharin rentouttava minikasvohoito.

138€

Rentoutumiseen. Rentouttava päähieronta, lämmin aromahieronta koko vartalolle sekä lopuksi lämmin kaurapussirentoutus äänimaljojen soidessa takaavat eufoorisen matkan rentoutuneeseen mieleen.

138€

Kuivalle iholle. Valitse suola, kahvi tai yrttikuorinta. Tehokkaat, lämpimät kasviöljyt yhdistettynä omavalintaiseen luonnonkuorintaan saa ihosi hehkumaan. Kuorintaa seuraa kokovartalon lämmin öljyhieronta.

á 130€

Sopii pareille. Rentouttava lämmin kylpy aromaattisilla tuotteilla, ihoa hellivä vartalohieronta sekä nautinnollinen päähieronta.

á 130€

Sopii pareille. Rentouttava lämmin kylpy aromaattisilla tuotteilla, koko kehon kuoriva vartalokuorinta sekä nautinnollinen lämminöljyhieronta.

45€ / 75€ / 95€

Stimuloi hajuaisti. Aromahieronta on rentouttava vartalon hieronta, joka hellii myös hajuaistia 100% eteeristen öljyjen avulla. Voit päättää haluatko puhdistavan, rentouttavan vai virkistävän hoidon, jonka mukaan valitsemme käytettävän aromaterapeuttisen öljyn, joka sekoitetaan lämpimään hierontaöljyyn.

80€/120€

Klassikko suosikki. Hoidossa yhdistyy lämpimien kivien relaksoiva vaikutus ja klassisen hieronnan hoito-otteet. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lisää pintaverenkiertoa. Ihana hoito talvipäiville sekä vaativiin lihasjumituksiin.
Suosittelemme 45min ala- tai ylävartalolle, 90min koko vartalolle.

65€ / 120€

Lihasjumeille. Lämmin bambuhieronta on spa-hoito, jossa käsitellään syviä lihaskudoksia lämpimien bambukeppien avulla. Pidemmän 90min aikana käsitellään keho aina kallonpohjasta varpaisiin asti.

75€

Aineenvaihdunnalle. Kaipaako kehosi alkusysäyksen puhdistumiselle? Tässä hoidossa vartalo kuivaharjataan pintaverenkierron kiihdyttämiseksi, jonka jälkeen tehdään aromaattinen detoxhieronta lämpimällä öljyllä. Suositellaan sarjahoitona.

45€ / 75€ / 95€

Klassista hierontaa twistillä. Ylellisen tuoksuinen ja lämmin suklaahieronta vartalolle. Suklaa vapauttaa kehon luonnollisia hyvänolonhormoneita ja näin hyvänolontunne valtaa koko kehon. Suklaahieronta ei sovi diabeetikoille.

45€

Valintasi mukainen, lämmin tuoksuöljy yhdistettynä rentouttavaan Kalaharin hierontakaavaan vapauttaa jännityksen niskan, hartioiden ja selän seudulta. Hoidossa käytetään lämpimiä kiviä ja klassisia hierontaotteita.

45€

Äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua myös keskelle arjen hälinää. Hoitoa suositellaan erityisesti migreenikohtausten välillä, silmien väsymiseen, unihäiriöihin sekä aktivoimaan päänahan verenkiertoa.

60€

Klassisin hierontaottein tehtävä aromaterapeuttinen hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja laukaisee jännitystä aina lapalihaksista lähtien. On suositeltavaa, että hiuksia ei pestäisi hoidon jälkeen – orgaaniset öljyt vaikuttavat hiuspohjassa.

129€

Lahjaksi. Rentouttava ja täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito, joka sisältää paljon hierontaa. Deluxe kasvohoito on suunniteltu sopivaksi kaikille ihotyypeille ja se voidaan toteuttaa myös täysin vegaanisena. Kasvohieronnan lisäksi Deluxessa hierotaan decollette, hiuspohjaa sekä hartioita.

109€

Puhdistusta. D-AGE 5 on keskivahva kemiallinen kuorinta, joka sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA-happoja. Hoito kuorii tehokkaasti ja kiihdyttää ihon uudistumista. Hoito tasoittaa ihoa näkyvästi vähentäen juonteita, laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaen ihon sävyä. Voidaan tehdä myös sarjana.

99€

Kiinteytystä. Tehokkaasti kiinteyttävä ja elvyttävä kasvohoito, jota suositellaan 35+ ikävuosille. Hedelmähappoja sisältävällä kultaisella geelinaamiolla on vahva vaikutus ja kasvot virkistyvät ja kiinteytyvät välittömästi.

99€

Kosteutusta. Erittäin kosteuttava kasvohoito iholle, jonka kosteuspitoisuus hivelee nollaa. Hoidossa palautetaan ihon luonnollinen kosteustasapaino. Voit valita hoidon myös pintakuivalle iholle. Ei sovellu aktiiviselle aknelle.

89€

Eloisuutta. Kirkastava ja elvyttävä hoito kaikille ihotyypeille.
100% orgaaninen ja antioksidanttinen baobab-kasvihappohoito madaltaa juonteita sekä pienentää ihohuokosia välittömästi. Loistava anti-ageing-hoito.

89€

Phyto-Compound hoidosta on moneksi! Hoidosta voidaan muokata ihotyyppisi mukaisesti kosteuttava ja rentouttava tai puhdistava. Jos hoidosta halutaan puhdistava, niin kasvohieronnan sijasta tehdään mekaaninen ihonpuhdistus.

175€

Tuloksellisuutta. Lyhyt, mutta tuloksellinen kuorintahoito. Glykoli-,papaija-, kurpitsa- ja ananasentsyymit tasvoittavat arpia, juonteita ja ihohuokosia. Konsultoi kosmetologiamme ennen palvelun varaamista. Phyto Entsyymi kasvohoito tehdään vain sarjana.

Ei sovellu herkälle eikä pigmentoituneelle iholle tai diabeetikoille. Hoidon jälkeisenä päivänä voi esiintyä lievää ihon kuoriutumista.

25€

25€

45€

Nopeaan ja turvalliseen rusketukseen. Suihkurusketus on ihon pinnalle kompressorilaitteella sumutettava hienojakoinen neste, joka reagoi ihon oman ihon kanssa tuottaen yksilöllisen rusketuksen. Rusketusaineessa aktiivisena vaikuttavana ainesosana on DHA.

31€

Nopeaan ja turvalliseen rusketukseen. Suihkurusketus on ihon pinnalle kompressorilaitteella sumutettava hienojakoinen neste, joka reagoi ihon oman ihon kanssa tuottaen yksilöllisen rusketuksen. Rusketusaineessa aktiivisena vaikuttavana ainesosana on DHA.

• Kuori iho hyvin ennen rusketusta
• Kaikki kemiallinen värjäys tulee tehdä 48h ennen rusketusta
• Rakenneripset tulee laittaa/huoltaa 48h ennen rusketusta
• Karvanpoistot tulee tehdä edellisenä päivänä
• Älä kosteuta ihoa samana päivänä
• Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti öljyttömällä puhdistusaineella

• Anna rusketuksen kuivua ennen pukeutumista
• Pukeudu väljiin, tummiin vaatteisiin
• Käy suihkussa opastuksen mukaisesti
• Ensimmäinen suihkukerta aina ilman saippuaa
• Älä hinkaa ihoa vaan taputtele se kuivaksi
• MoroccanTan kuivumisaika ennen suihkua on 5h. Peseydy viim. 8h kuluttua.

2-7€

Nopea pystysolarium. Lue solariumin ohjeet tästä.

2-7€

Perinteinen makuusolarium. Lue solariumin ohjeet tästä.

96€

Pituutta, näyttävyyttä ja kestävyyttä omiin kynsiin geelikynsien avulla. Rakennekynnet voidaan tehdä klassisesti ranskalaisella manikyyrillä, yhdellä värillä tai koristeluilla. Huoltoväli 4-5 viikkoa.

50€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Sillä ei saada rakennettua pituutta omaan kynteen, mutta sillä saadaan huoliteltua luonnonkynsi. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

67€

Rakennekynsihuollossa kynnen kasvuraja korjataan ja väri, malli sekä muut koristelut vaihdetaan niin halutessasi. Sis. 1 katkenneen kynnen korjaus.

55€

Geelilakkahuollossa vanha lakka poistetaan kokonaan ja tilalle vaihdetaan uusi sävy. Joka huollossa siis kynnet tehdään ns. uudestaan.

55€

Kestävyyttä luonnonkynnelle. Oman kynnen geelauksella ei saada rakennettua pituutta omaan kynteen, mutta sillä saadaan luotua erinomainen kestävyys ja suoja. Hyvä kynsien kasvattajille. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

60€

Käsien ehostus! Pehmentävä käsikylpy, kuorinta, käsien pitkä hieronta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen ehostus sekä käsien kosteutus ja lakkaus kirkkaalla, kynsiä hoitavalla lakalla.

15€

5-15€

85€

Täyteläinen. Jalkakylpy, kuorinta omavalintaisella erikoiskuorinnalla, karhentumien ja kovettumien poisto, hieronta jaloille ja säärille, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistintä, valokovetteinen kevytlakkaus sekä kosteutus.

65€

Odottavien äitien suosikki. Hemmottelua ja hierontaa väsyneille jaloille.
Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja hieronnan jaloille sekä säärille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, kynsien lakkauksen sekä jalkojen kosteutuksen.

65€

Miesten suosikki. Kosmeettinen jalkahoito ilman hienostelua. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kevyen hieronnan jaloille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, karhentumien ja kovettumien poiston sekä jalkojen kosteutuksen.

55€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Geelilakka on uudenaikainen korvike perinteiselle, kauan kuivuvalle kynsilakalle. Huoltoväli 4-6 viikkoa.

55€

Kestävyyttä luonnonkynnelle. Oman kynnen geelauksella saadaan luotua erinomainen kestävyys ja suoja omalle kynnelle sekä esimerkiksi kaunis ranskalainen pedikyyri. Huoltoväli 4-6 viikkoa.

Brasilialainen naisille (30min)
Brasilialainen naisille (huolto)
Sääret tai käsivarret (30min)
Reidet (30min)
Kainalot (15min)
Bikiniraja (10min)
Syvä bikiniraja (15min)
Selkä tai rinta (30min)
Kulmakarvat tai huulet (15min)
Leuka tai posket (15min)

85€
62€
39€
42€
25€
30€
45€
45€
15€
15€

• Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia
• Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa, sillä liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta
• Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdi hygieniasta. Hoitoloissamme on asiakas WC:t käytettävissä
• Raskaus ei ole este sokeroinnille
• Normaalivuotoiset kuukautiset eivät ole este, mutta vaihdathan tamponin ennen sokeroinnin alkua

125€

Jännitystä, esillä oloa, ystäviä ja ennen kaikkea elämänne yksi tärkeimmistä hetkistä. Häämeikki toteutetaan kestävillä ja luonnollisilla kasvi- ja mineraalipohjaisilla meikeillä. Hintaan sisältyy koemeikki noin viikkoa aiemmin.

58€

Juhlameikki on tarkoitettu esimerkiksi häävieraille, illalliselle tai vahvemman silmä- ja huulimeikin ystäville. Juhlameikki toteutetaan kestävillä ja luonnollisilla kasvi- ja mineraalipohjaisilla meikeillä.

40€

Päivämeikkiin sisältyy meikkipohja sekä kevyt silmämeikki. Päivämeikin ei ole tarkoitus olla erityisen näyttävä, mutta se peittää punoituksen ja häiritsevät ihon virheet. Päivämeikin aika on rajattu 30 minuuttiin, joten vahvan meikin halutessasi valitse juhlameikki. Meikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

55€

Meikkiopastuksen tarkoituksen on käydä läpi eri meikkivaihtoehtoja sekä katsoa vastaukset askarruttaviin kysymyksiin koskien meikkaustekniikoita ja vaikkapa eri siveltimiä. Opastuksen aikana saat kevyen päivämeikin (ei juhlameikkiä). Meikkiopastus toteutetaan mineraalimeikeillä.


76€
61€
55€
45€

130€


90€
76€
61€
55€

Ei raskaana oleville tai imettäville. Poista ripsiväri ennen taivutusta.

Ethän koskaan poista ripsipidennyksiäsi itse, ilman siihen sopivia aineita. Rakenneripsien poisto voi olla tarpeen kun halutaan pitää ripsistä taukoa tai taidottomasti tehdyt ripset poistetaan vahingoittamasta omia ripsiä.

• Esteet: Alle 16-vuotias, akrylaattiallergia, alopecia, silmätulehdus, sytostaatti -tai sädehoidot, trichotillomania
• Poista silmämeikki huolellisesti öljyttömällä puhdistusaineella
• Piilolinssit tulee poistaa ennen asennusta

• Älä käytä öljypohjaisia meikinpoistoaineita
• Pese ripset niille tarkoitetulla puhdistusaineella
• Harjaa ripset aamuin illoin, ei märkänä
• Kun kuivaat kasvosi, älä tee hankaavaa liikettä pyyhkeellä

• Esteet: alle 16-vuotias, alopecia, silmätulehdus, sytostaatti -tai sädehoidot, trichotillomania
• Poista silmämeikki huolellisesti öljyttömällä poistoaineella
• Poistata rakenneripset 8vk ennen käsittelyä
• Älä käytä öljypohjaisia tuotteita ripsille 8vk ennen taivutusta
• Poista piilolinssit ennen käsittelyä

• Älä kastele ripsiä 1-2 vrk taivutuksen hoidon jälkeen
• Käytä hoitomaskaraa ja harjaa ripset päivittäin
• Uuden taivutuksen voit ottaa 8 viikon kuluttua
• Ripsien kasvua edistävien lisäravinteiden käyttö ei heikennä taivutustulosta, mutta lyhentää kasvusykliä