250€

Sisältää kasvohoidon, niska-selkä hieronnan khoikhoi, hemmottelevan hoidon jaloille ja säärille sekä klassisen käsihoidon.

138€

Kehon ja mielen rentouttava rituaali, johon kuuluu klassinen kokovartalohieronta sekä Kalaharin rentouttava minikasvohoito.

138€

Intialainen päähieronta, lämmin aromahieronta koko vartalolle sekä lämmin kaurapussirentoutus äänimaljoilla takaavat henkisen ja fyysisen eufoorisen tunteen.

138€

Valitse suola, kahvi tai yrttikuorinta. Tehokkaat, lämpimät kasviöljyt yhdistettynä omavalintaiseen luonnonkuorintaan saa ihosi hehkumaan. Kuorintaa seuraa kokovartalon lämmin öljyhieronta.

45 / 75 / 95€

Valitse suola, kahvi tai yrttikuorinta. Tehokkaat, lämpimät kasviöljyt yhdistettynä omavalintaiseen luonnonkuorintaan saa ihosi hehkumaan. Kuorintaa seuraa kokovartalon lämmin öljyhieronta.

80/120€

Hoidossa yhdistyy lämpimien kivien relaksoiva vaikutus ja klassisen hieronnan hoito-otteet. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lisää pintaverenkiertoa. Ihana hoito talvipäiville.

65€ / 120€

Lämmin bambuhieronta on spa-hoito, jossa käsitellään syviä lihaskudoksia lämpimien bambukeppien avulla. Hoito on erinomainen lihasjumeille. Pidemmän 90min aikana käsitellään keho aina kallonpohjasta varpaisiin asti.

75€

Kaipaako kehosi alkusysäyksen sisäiselle puhdistumiselle? Tässä hoidossa koko vartalo kuivaharjataan pintaverenkierron kiihdyttämiseksi, jonka jälkeen tehdään ihana, aromaattinen detoxhieronta lämpimällä öljyllä.

45 / 75 / 95€

Ylellisen tuoksuinen ja lämmin suklaahieronta vartalolle. Suklaa vapauttaa kehon luonnollisia hyvänolonhormoneita ja näin hyvänolontunne valtaa koko kehon.

45€

Lämmin tuoksuöljy yhdistettynä rentouttavaan Kalaharin hierontakaavaan vapauttaa jännityksen niskan, hartioiden ja selän seudulta. Hoidossa käytetään lämpimiä kiviä ja klassisia hierontaotteita.

45€

Äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua myös keskelle arjen hälinää. Hoitoa suositellaan erityisesti migreenikohtausten välillä, silmien väsymiseen, unihäiriöihin sekä aktivoimaan päänahan verenkiertoa.

55€

Äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua myös keskelle arjen hälinää. Hoitoa suositellaan erityisesti migreenikohtausten välillä, silmien väsymiseen, unihäiriöihin sekä aktivoimaan päänahan verenkiertoa.

129€

Rentouttava ja täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito, joka sisältää paljon hierontaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Asiakkaiden lahjasuosikki!

109€

D-AGE 5 on keskivahva kemiallinen kuorinta, joka sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA-happoja. Hoito kuorii tehokkaasti ihoa ja kiihdyttää ihon mitoosia. Hoito tasoittaa ihoa näkyvästi vähentäen ryppyjä, juonteita, laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaen ihon sävyä. Ihosta tulee tasainen ja hehkuva

99€

Tehokkaasti kiinteyttävä ja elvyttävä kasvohoito 40+ ikävuosille. Hedelmähappoja sisältävällä geelinaamiolla on vahva vaikutus ja kasvot virkistyvät välittömästi.

99€

Kosteuttava ja rentouttava tai puhdistava perushoito kaikille ihotyypeille.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvoille, kaulalle ja decolléttelle sekä naamio ja hoitovoiteet. Jos puhdistava, niin hieronnan sijasta mekaaninen.

89€

Kiinteyttävä, kirkastava ja elvyttävä hoito kaikille ihotyypeille.
100% orgaanien ja antioksidanttinen baobab-kasvihappohoito madaltaa juonteita sekä pienentää ihohuokosia välittömästi. Loistava anti-ageing-hoito.

89€

Kosteuttava ja rentouttava tai puhdistava perushoito kaikille ihotyypeille.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvoille, kaulalle ja decolléttelle sekä naamio ja hoitovoiteet. Jos puhdistava, niin hieronnan sijasta mekaaninen.

180€

Lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi kuorintahoito. Glykoli-,papaija-, kurpitsa- ja ananasentsyymit tasvoittavat arpia, juonteita ja ihohuokosia. Konsultoi ennen varaamista. Vain sarjana.

Huom! Ei sovellu herkälle eikä pigmentoituneelle iholle tai diabeetikoille. Hoidon jälkeisenä päivänä voi esiintyä lievää ihon kuoriutumista.

85€

Jalkakylpy, kuorinta omavalintaisella erikoiskuorinnalla, karhentumien ja kovettumien poisto, hieronta jaloille ja säärille, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistintä, valokovetteinen kevytlakkaus sekä kosteutus.

65€

Hemmottelua ja hierontaa väsyneille jaloille.
Jalkakylpy, kuorinta, hieronta jaloille ja säärille, kynsien ja kynsinauhojen ehostus, kynsien lakkaus sekä kosteutus.

65€

Jalkahoito ilman ekstroja tai lisukkeita.
Jalkakylpy, kuorinta, kevyt hieronta jaloille, kynsien ja kynsinauhojen ehostus, karhentumien ja kovettumien hoito sekä jalkojen kosteutus.

55€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Geelilakka on uudenaikainen korvike perinteiselle, kauan kuivuvalle kynsilakalle. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

55€

Kestävyyttä luonnonkynnelle. Oman kynnen geelauksella saadaan luotua erinomainen kestävyys ja suoja omalle kynnelle sekä esimerkiksi kaunis ranskalainen pedikyyri. Hyvä kynsien kasvattajille. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

VARAA AIKASI VANAJANLINNAAN

Brasilialainen naisille (30min)

Brasilialainen naisille (huolto)

Sääret tai käsivarret (30min)

Reidet (30min)

Kainalot (15min)

Bikiniraja (10min)

Syvä bikiniraja (15min)

Selkä tai rinta (30min)

Kulmakarvat tai huulet (15min)

Leuka tai posket (15min)

87€

62€

39€

42€

25€

30€

45€

45€

15€

15€

• Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia.
• Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa, sillä liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta.
• Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdi hygieniasta. Jos sinulla on jokin tulehdus aktiivisena, siirräthän sokerointiaikaasi ja hoidat tulehduksen.
• Hoitoloissamme on asiakas WC:t käytettävissä
• Raskaus ei ole este sokeroinnille.
• Normaalivuotoiset kuukautiset eivät ole este, mutta vaihdathan tamponin ennen sokeroinnin alkua.

Sokerointi on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Sokerointimenetelmällä saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvaa ja sitä voidaan turvallisesti käyttää koko vartalolle, herkimmätkin alueet silottuvat sokerimassan ansiosta ja tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho.

Lue lisää sokeroinnista ja ohjeista tästä.

125€

Jännitystä, esillä oloa, ystäviä ja ennen kaikkea elämänne yksi tärkeimmistä hetkistä. Nauti tästä kaikesta ilman huolta valuvasta meikistä.
Häämeikin hintaan sisältyy koemeikki 75min noin viikkoa aiemmin.
Häämeikki toteutetaan peittävillä ja kestävillä mineraalimeikeillä.

58€

Juhlameikki on tarkoitettu esimerkiksi häävieraille, illalliselle tai vahvemman silmä- ja huulimeikin ystäville. Juhlameikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

40€

Päivämeikkiin sisältyy meikkipohja sekä kevyt silmämeikki. Päivämeikin ei ole tarkoitus olla erityisen näyttävä, mutta se peittää punoituksen ja häiritsevät ihon virheet. Päivämeikin aika on rajattu 30 minuuttiin. Vahvan meikin halutessasi valitse juhlameikki. Juhlameikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

55€

Meikkiopastuksen tarkoituksen on käydä läpi eri meikkivaihtoehtoja sekä katsoa vastaukset askarruttaviin kysymyksiin koskien meikkaustekniikoita ja vaikkapa eri siveltimiä. Opastuksen aikana saat kevyen päivämeikin (ei juhlameikkiä). Meikkiopastus toteutetaan mineraalimeikeillä.