250€

Lahjaksi. Tämä täyteläinen paketti sisältää kosteuttavan peruskasvohoidon, KhoiKhoi -niska-selkähieronnan, hemmottelevan hoidon jaloille ja säärille sekä klassisen manikyyrin hoitavalla kirkkaalla lakalla. Kokonaisvaltainen hemmottelu!

138€

Hemmotteluun. Kehon ja mielen rentouttava hemmottelurituaali, johon kuuluu klassinen kokovartalohieronta lämpimällä hierontaöljyllä sekä Kalaharin rentouttava minikasvohoito.

138€

Rentoutumiseen. Rentouttava päähieronta, lämmin aromahieronta koko vartalolle sekä lopuksi lämmin kaurapussirentoutus äänimaljojen soidessa takaavat eufoorisen matkan rentoutuneeseen mieleen.

138€

Kuivalle iholle. Valitse suola, kahvi tai yrttikuorinta. Tehokkaat, lämpimät kasviöljyt yhdistettynä omavalintaiseen luonnonkuorintaan saa ihosi hehkumaan. Kuorintaa seuraa kokovartalon lämmin öljyhieronta.

130€

Sopii pareille. Rentouttava lämmin kylpy aromaattisilla tuotteilla, ihoa hellivä vartalohieronta sekä nautinnollinen päähieronta.

130€

Sopii pareille. Rentouttava lämmin kylpy aromaattisilla tuotteilla, koko kehon kuoriva vartalokuorinta sekä nautinnollinen lämminöljyhieronta.

120€

Oletko kehotyypiltäsi eli doshaltasi vata, pitta vai kapha? Hoito sisältää alkujalkakylvyn, tiedon doshastasi ja sen jälkeen avaavat painallukset ja hieronnan aina pään seudulta jalkapohjiin asti. Vartalohieronta tehdään sinulle valitulla lämpimällä öljyllä, lämmitetyn pedin helliessä aistejasi.

45€ / 75€ / 95€

Stimuloi hajuaistisi. Aromahieronta on rentouttava hieronta, joka hellii myös hajuaistia 100% eteeristen öljyjen avulla. Haluatko puhdistavan, rentouttavan vai virkistävän hoidon? Valitsemme sen mukaan käytettävän aromaterapeuttisen öljyn, joka sekoitetaan lämpimään hierontaöljyyn.

80€/120€

Klassikko suosikki. Hoidossa yhdistyy lämpimien kivien relaksoiva vaikutus ja klassisen hieronnan hoito-otteet. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lisää pintaverenkiertoa. Ihana hoito talvipäiville sekälihasjumeille. Suosittelemme 45min ala- tai ylävartalolle, 90min koko vartalolle.

65€ / 120€

Lihasjumeille. Lämmin bambuhieronta on spa-hoito, jossa käsitellään syviä lihaskudoksia lämpimien bambukeppien avulla. Pidemmän 90min aikana käsitellään keho aina kallonpohjasta varpaisiin asti.

75€

Aineenvaihdunnalle. Kaipaako kehosi alkusysäyksen puhdistumiselle? Tässä hoidossa vartalo kuivaharjataan pintaverenkierron kiihdyttämiseksi, jonka jälkeen tehdään aromaattinen detoxhieronta lämpimällä öljyllä. Suositellaan sarjahoitona.

45€ / 75€ / 95€

Klassista hierontaa twistillä. Ylellisen tuoksuinen ja lämmin suklaahieronta vartalolle. Suklaa vapauttaa kehon luonnollisia hyvänolonhormoneita ja näin hyvänolontunne valtaa koko kehon. Suklaahieronta ei sovi diabeetikoille.

45€ / 57€ / 74€

Klassinen hieronta. Kosmetologin tekemä rentouttava hieronta vartalolle. Klassinen hieronta on pohjana myös erikoisemmissa suklaa- sekä aromahieronnoissa.

45€

Valintasi mukainen, lämmin tuoksuöljy yhdistettynä rentouttavaan Kalaharin hierontakaavaan vapauttaa jännityksen niskan, hartioiden ja selän seudulta. Hoidossa käytetään lämpimiä kiviä ja klassisia hierontaotteita.

45€

Äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua myös keskelle arjen hälinää. Hoitoa suositellaan erityisesti migreenikohtausten välillä, silmien väsymiseen, unihäiriöihin sekä aktivoimaan päänahan verenkiertoa.

60€

Klassisin hierontaottein tehtävä aromaterapeuttinen hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja laukaisee jännitystä aina lapalihaksista lähtien. On suositeltavaa, että hiuksia ei pestäisi hoidon jälkeen – orgaaniset öljyt vaikuttavat hiuspohjassa.

58€

Hiljenny ja rauhoitu rumpumusiikin tahdissa. Mystisen rummun soidessa hieromme niska-hartiaseudun sekä hiuspohjan.

65€

Kylmien jalkojen ja pohkeiden hierontakokonaisuus. Koe Lapin mystiikka sekä pakurin voima ulkoisesti sekä sisäisesti. Saa voimaa ja vastustuskykyä luonnon antimista ja laita veri kiertämään.

89€

Tehokas koko selän käsittely. Lantion alueelle kertyvät tunnemaailmat ovat tiukassa – tämän hoidon erikoisotteet, venytykset ja painannat päästävät energiat kiertämään koko kehossa.

119€

Koe puolukan ihoa ravitseva vaikutus ja maaginen voima kasvoillasi. Täydellinen antioksidanttihoito kasvoille. Hoidon päätteeksi nautit kuplivaa juomaa paikallisella twistillä.

129€

Lahjaksi. Rentouttava ja täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito, joka sisältää paljon hierontaa. Deluxe kasvohoito on suunniteltu sopivaksi kaikille ihotyypeille ja se voidaan toteuttaa myös täysin vegaanisena. Kasvohieronnan lisäksi Deluxessa hierotaan decollette, hiuspohjaa sekä hartioita.

109€

Puhdistusta. D-AGE 5 on keskivahva kemiallinen kuorinta, joka sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA-happoja. Hoito kuorii tehokkaasti ja kiihdyttää ihon uudistumista. Hoito tasoittaa ihoa näkyvästi vähentäen juonteita, laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaen ihon sävyä. Voidaan tehdä myös sarjana.

99€

Kiinteytystä. Tehokkaasti kiinteyttävä ja elvyttävä kasvohoito, jota suositellaan 35+ ikävuosille. Hedelmähappoja sisältävällä kultaisella geelinaamiolla on vahva vaikutus ja kasvot virkistyvät ja kiinteytyvät välittömästi.

99€

Kosteutusta. Erittäin kosteuttava kasvohoito iholle, jonka kosteuspitoisuus hivelee nollaa. Hoidossa palautetaan ihon luonnollinen kosteustasapaino. Voit valita hoidon myös pintakuivalle iholle. Ei sovellu aktiiviselle aknelle.

89€

Eloisuutta. Kirkastava ja elvyttävä hoito kaikille ihotyypeille. 100% orgaaninen ja antioksidanttinen baobab-kasvihappohoito madaltaa juonteita sekä pienentää ihohuokosia välittömästi. Loistava anti-ageing-hoito.

89€

Phyto-Compound hoidosta on moneksi! Hoidosta voidaan muokata ihotyyppisi mukaisesti kosteuttava ja rentouttava tai puhdistava. Jos hoidosta halutaan puhdistava, niin kasvohieronnan sijasta tehdään mekaaninen ihonpuhdistus.

180€

Tuloksellisuutta. Lyhyt, mutta tuloksellinen kuorintahoito. Glykoli-,papaija-, kurpitsa- ja ananasentsyymit tasvoittavat arpia, juonteita ja ihohuokosia. Konsultoi kosmetologiamme ennen palvelun varaamista. Phyto Entsyymi kasvohoito tehdään vain sarjana.

Ei sovellu herkälle eikä pigmentoituneelle iholle tai diabeetikoille. Hoidon jälkeisenä päivänä voi esiintyä lievää ihon kuoriutumista.

80€

Kivuton syväpuhdistus kaikille ihotyypeille. Ultraäänikasvohoito tehdään siihen tarkoitetulla laitteella, joka lähettää ultraääniaaltoja ja värähtelyä poistaen kuollutta ihosolukkoa, nostattaen talia ja uudistaen ihon ulointa kerrosta.

96€

Pituutta, näyttävyyttä ja kestävyyttä omiin kynsiin geelikynsien avulla. Rakennekynnet voidaan tehdä klassisesti ranskalaisella manikyyrillä, yhdellä värillä tai koristeluilla. Huoltoväli 4-5 viikkoa.

50€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Sillä ei saada rakennettua pituutta omaan kynteen, mutta sillä saadaan huoliteltua luonnonkynsi. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

67€

Rakennekynsihuollossa kynnen kasvuraja korjataan ja väri, malli sekä muut koristelut vaihdetaan niin halutessasi. Sis. 1 katkenneen kynnen korjaus.

55€

Geelilakkahuollossa vanha lakka poistetaan kokonaan ja tilalle vaihdetaan uusi sävy. Joka huollossa siis kynnet tehdään ns. uudestaan.

55€

Kestävyyttä luonnonkynnelle. Oman kynnen geelauksella ei saada rakennettua pituutta omaan kynteen, mutta sillä saadaan luotua erinomainen kestävyys ja suoja. Hyvä kynsien kasvattajille. Huoltoväli 3-4 viikkoa.

60€

Käsien ehostus! Pehmentävä käsikylpy, kuorinta, käsien pitkä hieronta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen ehostus sekä käsien kosteutus ja lakkaus kirkkaalla, kynsiä hoitavalla lakalla.

15€

5-15€

85€

Täyteläinen. Jalkakylpy, kuorinta omavalintaisella erikoiskuorinnalla, karhentumien ja kovettumien poisto, hieronta jaloille ja säärille, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistintä, valokovetteinen kevytlakkaus sekä kosteutus.

65€

Odottavien äitien suosikki. Hemmottelua ja hierontaa väsyneille jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja hieronnan jaloille sekä säärille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, kynsien lakkauksen sekä jalkojen kosteutuksen.

65€

Miesten suosikki. Kosmeettinen jalkahoito ilman hienostelua. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kevyen hieronnan jaloille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, karhentumien ja kovettumien poiston sekä jalkojen kosteutuksen.

55€

Refleksologia on kehitetty parantavana ja puhdistavana terapiana koko kehon tasapainottamiseen. Jalkapohjissa sijaitsevia heijastepisteitä oikein painelemalla ja hieromalla voidaan avata ja poistaa kehon jännityksiä.

55€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Geelilakka on uudenaikainen korvike perinteiselle, kauan kuivuvalle kynsilakalle. Huoltoväli 4-6 viikkoa.

55€

Kestävyyttä luonnonkynnelle. Oman kynnen geelauksella saadaan luotua erinomainen kestävyys ja suoja omalle kynnelle sekä esimerkiksi kaunis ranskalainen pedikyyri. Huoltoväli 4-6 viikkoa.

Koulutettu hieroja 30min

Koulutettu hieroja 45min

Koulutettu hieroja 60min

Koulutettu hieroja 75min

Koulutettu hieroja 90min

45€

65€

75€

89€

99€

Koulutetun hierojan suorittaman hieronnan tarkoituksena on lievittää ja palauttaa kehon stressiä ja jännitystä, jota kertyy pehmytkudoksiin liikunnan tai työpäivän aikana. Oikein tehty hieronta auttaa kivunlievitykseen, lihasjännitykseen, turvotukseen, harjoittelusta palautumiseen, stressiin ja rentoutumiseen. 

Hieronta on erinomainen tapa valmistautua tai palautua laskettelusta tai golf-kierroksesta.

Hieronnan alussa kartoitetaan mitä toiveita asiakkaalla on hieronnan suhteen ja onko tietyt lihakset erityisen jumissa.

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja ovat käytännössä sama asia – palvemme teitä Levillä siis sekä koulutetun hierojan että urheiluhierojan tittelein.

Brasilialainen naisille (30min)

Brasilialainen naisille (huolto)

Sääret tai käsivarret (30min)

Reidet (30min)

Kainalot (15min)

Bikiniraja (10min)

Syvä bikiniraja (15min)

Selkä tai rinta (30min)

Kulmakarvat tai huulet (15min)

Leuka tai posket (15min)

87€

62€

39€

42€

25€

30€

45€

45€

15€

15€

• Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia.
• Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa, sillä liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta.
• Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdi hygieniasta. Jos sinulla on jokin tulehdus aktiivisena, siirräthän sokerointiaikaasi ja hoidat tulehduksen.
• Hoitoloissamme on asiakas WC:t käytettävissä
• Raskaus ei ole este sokeroinnille.
• Normaalivuotoiset kuukautiset eivät ole este, mutta vaihdathan tamponin ennen sokeroinnin alkua.

Sokerointi on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Sokerointimenetelmällä saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvaa ja sitä voidaan turvallisesti käyttää koko vartalolle, herkimmätkin alueet silottuvat sokerimassan ansiosta ja tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho.

Lue lisää sokeroinnista ja ohjeista tästä.

125€

Jännitystä, esillä oloa, ystäviä ja ennen kaikkea elämänne yksi tärkeimmistä hetkistä. Nauti tästä kaikesta ilman huolta valuvasta meikistä.
Häämeikin hintaan sisältyy koemeikki 75min noin viikkoa aiemmin.
Häämeikki toteutetaan peittävillä ja kestävillä mineraalimeikeillä.

58€

Juhlameikki on tarkoitettu esimerkiksi häävieraille, illalliselle tai vahvemman silmä- ja huulimeikin ystäville. Käänny ammattilaistemme puoleen ja unohda stressi meikin suhteen. Voit kerätä kuvia sinua miellyttävistä meikeistä ja näyttää ne ammattilaisemme tueksi. Juhlameikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

40€

Päivämeikkiin sisältyy meikkipohja sekä kevyt silmämeikki. Päivämeikin ei ole tarkoitus olla erityisen näyttävä, mutta se peittää punoituksen ja häiritsevät ihon virheet. Päivämeikin aika on rajattu 30 minuuttiin. Vahvan meikin halutessasi valitse juhlameikki. Juhlameikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

55€

Meikkiopastuksen tarkoituksen on käydä läpi eri meikkivaihtoehtoja sekä katsoa vastaukset askarruttaviin kysymyksiin koskien meikkaustekniikoita ja vaikkapa eri siveltimiä. Opastuksen aikana saat kevyen päivämeikin (ei juhlameikkiä). Meikkiopastus toteutetaan mineraalimeikeillä.

KLASSISET RIPSIHUOLLOT

Vaihtohuolto toiselta tekijältä

75€
66€
60€
50€

75€

135€

VOLYYMIRIPSIHUOLLOT

Vaihtohuolto toiselta tekijältä

95€
81€
66€
60€

81-95€

90€

KESTOVÄRJÄYKSET KULMILLE JA RIPSILLE (Kasvohoidon yht)