250€

Lahjaksi. Tämä täyteläinen paketti sisältää kosteuttavan peruskasvohoidon, lämpimän niska-selkähieronnan, hemmottelevan hoidon jaloille ja säärille sekä klassisen manikyyrin hoitavalla kirkkaalla lakalla. Kokonaisvaltainen hemmottelu!

145€

Hemmotteluun. Kehon ja mielen rentouttava hemmottelurituaali, johon kuuluu klassinen kokovartalohieronta lämpimällä hierontaöljyllä sekä rentouttava Express pikakasvohoito.

145€

Rentoutumiseen. Rentouttava päähieronta, lämmin aromahieronta koko vartalolle sekä lopuksi lämmin kaurapussirentoutus äänimaljojen soidessa takaavat eufoorisen matkan rentoutuneeseen mieleen.

85€/125€

Klassikko suosikki. Hoidossa yhdistyy lämpimien kivien relaksoiva vaikutus ja klassisen hieronnan hoito-otteet. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lisää pintaverenkiertoa. Ihana hoito talvipäiville sekä lihasjumeille. Suositus: 45min ala- tai ylävartalo, 90min kokovartalo.

130€

Sopii pareille á 130€. Rentouttava lämmin kylpy aromaattisilla tuotteilla, ihoa hellivä vartalohieronta sekä nautinnollinen päähieronta.

130€

Sopii pareille á 130€. Rentouttava lämmin kylpy, koko kehon kuoriva vartalokuorinta sekä nautinnollinen lämminöljyhieronta.

85€ / 125€

Lihasjumeille. Lämmin bambuhieronta on spa-hoito, jossa käsitellään syviä lihaskudoksia lämpimien bambukeppien avulla. Pidemmän 90min aikana käsitellään keho aina kallonpohjasta varpaisiin asti.

75€

Aineenvaihdunnalle. Alkusysäys puhdistumiselle. Tässä hoidossa vartalo kuivaharjataan pintaverenkierron kiihdyttämiseksi, jonka jälkeen tehdään aromaattinen detoxhieronta öljyllä. Suositellaan sarjahoitona.

45€ / 65€ / 75€

Klassinen hieronta. Valintasi mukainen, kosmetologin tekemä rentouttava hieronta vartalolle. Valitse joko perinteinen lämminöljy, ylellinen suklaa tai aisteja hellivät aromaattinen hierontaöljy.

48€

Lämmin tuoksuöljy yhdistettynä rentouttavaan hierontakaavaan vapauttaa jännityksen niskan, hartioiden ja selän seudulta. Hoidossa käytetään lämpimiä hierontakiviä ja klassisia hierontaotteita.

45€

Äärimmäisen helppo ja vaivaton keino rentoutua myös keskelle arjen hälinää. Hoitoa suositellaan erityisesti migreenikohtausten välillä, silmien väsymiseen, unihäiriöihin sekä aktivoimaan päänahan verenkiertoa.

60€

Klassisin hierontaottein tehtävä aromaterapeuttinen hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja laukaisee jännitystä aina lapalihaksista lähtien. Hoidon jälkeen orgaaniset öljyt vaikuttavat hiuspohjassa. 

60€

Kiireiselle. Syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille. Nopeasti näkyvää heleyttävä kasvoille. Sopii erinomaisesti meikinalushoidoksi ja yhdistelmäksi hemmotteluun. Kiireisen elämän pikakaunistaja. Sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ihotyypin mukainen naamio, decoltehieronta sekä ihotyypin mukaiset täsmätuotteet sekä aurinkosuojan.

75€

Muokkautuva. Syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille, joka voidaan kohdentaa ihossa esiintyvään ongelmaan kuten akneen, juonteisiin tai väsyneelle iholle. Sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ihotyypin mukainen tehoampulli, naamio, decoltehieronta sekä täsmätuotteet ja aurinkosuojan. Voidaan yhdistää mekaaniseen ihonpuhdistukseen +15min.

85€

Boostia ilman injektioita. Mesoterapiatyylisen ihon stimulointia ilman injektioita. Sekoitus viittä eri AHA-happoa ja antioksidantteja. Iho on välittömästi heleä. Suositellaan erityisesti ihon uudistumishoitoihin, akneen ja ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä. Sis. alkupuhdistus, patentoitu skin booster tehotippa, heleyttävä kuitukangasnaamio, decoltehieronta ja lopputuotteen.

85€

Kemikaalicocktail. Kemiallisella kuorinnalla aiheutetaan pinnallinen ja hallittu ihovaurio, jonka avulla autamme ihoa uusiutumaan itse. Kemiallinen kuorinta on hyvä mm. akneen, juonteille, arville ja rosacealle. Kuorinta toteutetaan tarpeen mukaan joko syväpuhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä. Sis. alkupuhdistus, patentoitu skin booster tehotippa, heleyttävä kuitukangasnaamio, decoltehieronta ja lopputuote.

Kulmien muoto & väri
Kulmien värjäys
Kulmien muotoilu
Ripsien värjäys
Kulmien & ripsien värjäys
Kulmien & ripsien värjäys & muotoilu

25€
15€
15€
20€
30€
35€

Koulutettu hieroja 30min

Koulutettu hieroja 45min

Koulutettu hieroja 60min

Koulutettu hieroja 75min

Koulutettu hieroja 90min

45€

65€

75€

89€

99€

Akupunktio 60min

Kosmeettinen akupunktio 90min

Kinesioteippaus

Kraniosakraaliterapia

85€

Kysy

Alk. 5€

Kysy

Koulutetun hierojan suorittaman käsittelyn tarkoituksena on lievittää ja palauttaa kehon stressiä ja jännitystä, jota kertyy pehmytkudoksiin liikunnan tai työpäivän aikana. Oikein tehty hieronta auttaa kivunlievitykseen, lihasjännitykseen, turvotukseen, harjoittelusta palautumiseen, stressiin ja rentoutumiseen. 

Hieronta on erinomainen tapa valmistautua tai palautua laskettelusta tai golf-kierroksesta.

85€

Täyteläinen. Jalkakylpy, kuorinta omavalintaisella erikoiskuorinnalla, karhentumien ja kovettumien poisto, hieronta jaloille ja säärille, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistintä, valokovetteinen kevytlakkaus sekä kosteutus.

65€

Odottavien äitien suosikki. Hemmottelua ja hierontaa väsyneille jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja hieronnan jaloille sekä säärille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, kynsien lakkauksen sekä jalkojen kosteutuksen.

65€

Miesten suosikki. Kosmeettinen jalkahoito ilman hienostelua. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kevyen hieronnan jaloille, kynsien ja kynsinauhojen ehostuksen, karhentumien ja kovettumien poiston sekä jalkojen kosteutuksen.

55€

Huoliteltua kestävyyttä luonnonkynnelle. Geelilakka on kuin kynsilakka, joka kovetetaan UV/LED-valon alla. Geelilakka on uudenaikainen korvike perinteiselle, kauan kuivuvalle kynsilakalle. Huoltoväli 4-6 viikkoa.

60€

Käsien ehostus! Pehmentävä käsikylpy, kuorinta, käsien pitkä hieronta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen ehostus sekä käsien kosteutus ja lakkaus kirkkaalla, kynsiä hoitavalla lakalla.

Brasilialainen naisille (30min)
Brasilialainen naisille (huolto)
Sääret tai käsivarret (30min)
Reidet (30min)
Kainalot (15min)
Bikiniraja (10min)
Syvä bikiniraja (15min)
Selkä tai rinta (30min)
Kulmakarvat tai huulet (15min)
Leuka tai posket (15min)

85€
62€
39€
42€
25€
30€
45€
45€
15€
15€

ENNEN SOKEROINTIA

• Kuori ja kosteuta ihosi 48h ennen sokerointia.
• Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on vähintään 2 viikkoa sheivaamisesta.
• Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdi hygieniasta. Jos sinulla on jokin tulehdus aktiivisena, siirräthän sokerointiaikaasi ja hoidat tulehduksen.
• Hoitoloissamme on asiakas WC:t käytettävissä
• Raskaus ei ole este sokeroinnille.
• Kuukautiset eivät ole este, mutta vaihdathan tamponin ennen sokeroinnin alkua.

SOKEROINNIN JÄLKEEN

• Älä ärsytä ihoa hikoilemalla tai kosmetiikalla 24h sokeroinnin jälkeen
• Käytä kosteuttavaa tuotetta päivittäin sokeroinnin jälkeen.
• Kuori iho viikottain, jotta vältyt sisäänkasvavilta karvoilta
• Joskus karvat voivat kasvaa ihon alle – kuorinnasta & kosteutuksesta huolimatta – käytä SOS roller -tuotetta päivittäin ongelma-alueille

125€

Jännitystä, esillä oloa, ystäviä ja ennen kaikkea elämänne yksi tärkeimmistä hetkistä. Nauti tästä kaikesta ilman huolta valuvasta meikistä.
Häämeikin hintaan sisältyy koemeikki 75min noin viikkoa aiemmin.

60€

Juhlameikki on tarkoitettu esimerkiksi häävieraille, illalliselle tai vahvemman silmä- ja huulimeikin ystäville. Käänny ammattilaistemme puoleen ja unohda stressi meikin suhteen. Voit kerätä kuvia sinua miellyttävistä meikeistä ja näyttää ne ammattilaisemme tueksi. Juhlameikki toteutetaan mineraalimeikeillä.

40€

Päivämeikkiin sisältyy meikkipohja sekä kevyt silmämeikki. Päivämeikin ei ole tarkoitus olla erityisen näyttävä, mutta se peittää punoituksen ja häiritsevät ihon virheet. Päivämeikin aika on rajattu 30 minuuttiin, joten vahvan meikin halutessasi valitse juhlameikki.

60€

Meikkiopastuksen tarkoituksen on käydä läpi eri meikkivaihtoehtoja sekä katsoa vastaukset askarruttaviin kysymyksiin koskien meikkaustekniikoita ja vaikkapa eri siveltimiä. Opastuksen aikana saat kevyen päivämeikin (ei juhlameikkiä). Meikkiopastus toteutetaan mineraalimeikeillä.

58€

Hiljenny ja rauhoitu rumpumusiikin tahdissa. Mystisen rummun soidessa hieromme niska-hartiaseudun sekä hiuspohjan.

65€

Kylmien jalkojen ja pohkeiden hierontakokonaisuus. Koe Lapin mystiikka sekä pakurin voima ulkoisesti sekä sisäisesti. Saa voimaa ja vastustuskykyä luonnon antimista ja laita veri kiertämään.

89€

Tehokas koko selän käsittely. Lantion alueelle kertyvät tunnemaailmat ovat tiukassa – tämän hoidon erikoisotteet, venytykset ja painannat päästävät energiat kiertämään koko kehossa.

119€

Koe puolukan ihoa ravitseva vaikutus ja maaginen voima kasvoillasi. Täydellinen antioksidanttihoito kasvoille. Hoidon päätteeksi nautit kuplivaa juomaa paikallisella twistillä.