Day Spa Studio Feel it tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia palveluita niin hemmottelun kuin kauneudenhoidon saralla.

Heinäkuussa avaamme lisävuoroja Tampereen pisteessämme parturi-kampaaja Marille sekä kosmetologi-kynsiteknikko Jessicalle

—–

JESSICALLE VUOROT AUKI 

Avaamme vuoroja viikko kerrallaan, riippuen varaustilanteesta ja kalenterin täyttymisestä. Jos haluat varmistaa oman pääsysi Jessicalle, niin nappaa sinulle sopiva aika vaikkapa kynsihuoltoon, sokerointiin tai hemmotteluun pikimmiten 24/7 ajanvarauksestamme.

MARILLE VUOROT AUKI

Avaamme myös Marille kampaamon puolelle vuoroja ja sopivan ajan voit katsoa myös ajanvarauksestamme. Joskus kampaamoaikojen valitseminen voi olla haastavaa etkä ole ihan varma siitä mitä pitäisi varata – soita meille 0404110096 ja katsotaan yhdessä sopiva aika.

—–

LOPPUKESÄN AJAT VARATAAN NYT

• Parturi- ja kampaamopalvelut: värjäykset, leikkaukset, sävytykset, raidoitukset.
• Geelilakkaukset sormiin ja varpaisiin
• Sokeroinnit & suihkurusketukset
• Kasvo- ja vartalohoidot sekä pikkuhemmottelut
• Yumi-lashes kestotaivutus & Yumi-brows laminointi
• Hoitavat & hemmottelevat jalkahoidot

Resurssit ovat hyvin rajalliset, joten varaathan aikasi ajoissa. 

Jos olet tyytyväinen palveluihimme, vinkkaa tai suosittele meitä Googlessa/Facebookissa tai tule kommentoimaan instagramiimme @studiofeelit !

PSSSST!! Tiedätkö meidän alan taitajan, joka kaipaa töitä ja haluaisi kokea Levin uskomattoman sesongin? Laita tämä linkki hänelle eteenpäin!