Aurinkoista kesäkuun aloitusta! Lämmin sää ja kesä tulivat nopeasti, joten nyt on viimeinen mahdollisuus varata ajat ennen Juhannusta.

Juhannusta ajatellen ihania palveluita ovat: kasvohoito, vartalosokerointi, jalkahoito, suihkurusketus ja Yumi-lashes kestotaivus sekä kulmalaminointi.

Miltä kuulostaisi päivettynyt ja sileä iho Juhannussaunassa sekä kovettumista poistetut jalat?Vai kaipaako etätoimistossa kellastumaan päässeet hiukset kirkastusta tai erityistä tehohoitoa?

Lisäsimme aikoja kosmetologille ja kampaajalle, joten hyppää ajanvaraukseemme ja varaa parhaiten sopiva aika. Sinä päätät, me toteutamme.

Muistathan ennen suihkurusketusta sekä sokerointia kuoria ihon perinpohjin ja tehdä kosteutuksen viimeistään vuorokausi ennen ajanvarausta. Yumi-lashes kestotaivutus tehdään meikittömään luonnonripseen, ja rakenneripsien poistosta tulee olla kulunut yksi kasvukausi eli noin 8 viikkoa.

KESÄINEN KASVOHOITO 60min • 59€

Kesäkuun ajan tarjoamme Kalaharin kesäisen kasvohoidon hintaan 59€ / 60min.
Tämä tunnin hemmottelu suunnitellaan ihotyyppisi mukaisesti. Peruskaava on kuitenkin seuraavanlainen; tuplapuhdistus, kuorinta, hieronta, ihotyyppisi mukainen naamio sekä hoitovoide/seerumi.

Kasvohoito valmistaa ihosi kesälle ja sen aikana voidaan neuvoa esimerkiksi mahdollisissa ihonhoidon haasteissa.

SOLARIUM TAMPEREELLA

Solariumimme palvelevat normaalisti ilman ajanvarausta itsepalveluperiaatteella oviemme ollessa auki. Koska henkilöstöä on vähemmän, myös ovien aukipitäminen on rajallisempaa. Tiedotamme instagramissamme päivittäisen katsauksen miten tiskillä on henkilökuntaa.

SOLARIUMKÄYJÄN MUISTILISTA:

– Toimii ilman ajanvarausta 50cnt, 1€ tai 2€ kolikoilla tai 10 x sarjakortilla, jonka saat ostettua tiskiltä 58€ + pantti 10€ joka palautetaan kortin tyhjentyessä.
– Älä käytä aurinkoon tarkoitettu SPF-suojavoiteita tai mitään öljypohjaisia tuotteita tiloissamme.
– Desinfioi laite siihen tarkoitetulla aineella paperia käyttäen heti käyntisi jälkeen.

 

Vaikka hallitus on antanut luvan vapauttaa eri alojen toimintaa, meillä henkilöstö pidetään edelleen hieman pienemmällä mittakaavalla. Asiakastyöskentely tapahtuu lähekkäin ja haluamme taata mahdollisimman turvallisen ympäristön asiakkaillemme ja henkilöstöllemme.

Jos olet tyytyväinen palveluihimme, vinkkaa tai suosittele meitä Googlessa/Facebookissa tai tule kommentoimaan instagramiimme @studiofeelit ! 

Iso etähali koko Studio Feel it:n tiimiltä, pysykää terveinä jatkossakin!

Terveisin,
Day Spa Studio Feel it
Tampere & Levi
www.studiofeelit.fi | 0404110096 | info@studiofeelit.fi