SHOPPAILUHETKI. Lisäsimme ajanvaraukseen varattavaksi shoppailuhetken 15min, joka on tarkoitettu esimerkiksi oikeiden tuotteiden konsultointiin sekä niiden ostamiseen. Voit ostaa meiltä hiustenhoitotuotteita, meikkejä sekä kasvo- ja vartalohoitotuotteita sekä löydät meiltä laajan valikoiman eri ihotyypeille sopivia rusketustuotteita. Nämä tuotteet löytyvät myös verkkokaupastamme. Lisäksi valikoimastamme löytyy käsintehtyjä unisieppareita sekä persoonallisesti kuvioituja, ekologisia joogatrikoita. Jos paikanpäällä shoppailuhetki ei ole tarpeen – tiedät jo sävyt tai koot – helpoin tapa on tilata kaikki tuotteet postitse verkon kautta. Toimitamme tilauksia päivittäin Postin kuljetettavaksi.

LISÄÄ AIKOJA. Kampaamo- ja rakennekynsiaikoja on lisätty vastuullisesti. Meitä työskentelee liikkeessä kokonaisuudessaan pienempi määrä ja emme ota kuin yhden kynsi- ja kampaamoasiakkaan kerrallaan. Kukaan ei siis ole samalla alueella kanssasi samaan aikaan. Aikoja voit varata tästä.

INSTAGRAM LIVET. Testasimme IG-liveä, josta saimme paljon positiivista kommenttia! Niimpä jatkossa teemme livejä enemmän ja annamme muutenkin vinkkejä Instagramissamme. Meidän sisältöämme pääset seuraamaan @studiofeelit

ARVONTA. Toimimme yhteistyössä Tamperelaisen Hammaslääkäriasema Helmiäisen kanssa. Käy kurkkaamassa meidän ja Helmiäisen valikoima ja valitse yksi palvelu, mihin käyttäisit 150€ lahjakortin. Osallistu arvontaan Facebooksivuillamme viimeistään lauantaina 9.5. jotta kerkeät mukaan kun arvonta suoritetaan Äitienpäivänä 10.5.2020.


Noudatathan COVID19 ohjeitamme ennen ajanvarausta ja vieraillessasi liikkeessämme.
Ei vierailla riskiryhmäläisiä edes oireettomana. Soitellaan (video)puheluita ja ollaan läsnä etänä.


Day Spa Studio Feel it
Tampere • Levi
www.studiofeelit.fi | 0404110096

Lisää aiheesta THL.fi (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) sekä who.int (World Health Organization)