Sokerointi kotona.

PALVELUTARJONTA COVID19 ALLA VAIKEUTUI – Tuomme sokeroinnin kotiisi.
Sokerointia kotona ei ole koskaan tehty näin helpoksi.

Sweet+ tahna on jämäkkää ja tehoaa vahvempaankin karvaan valumatta. Sweet+ on lämmitettävä vesihauteessa tai matalalla lämmöllä mikrossa hieman pehmeämmäksi jos huonelämpö on viileä.
Riippuen käyttämistäsi määristä ja sokeroitavista alueista, yksi paketti kestää 2 – 12kk (karvainen koko kroppa vs pelkät kainalot)

KLIKKAA OSTOKSILLE TÄSTÄ!


Sokerointi kotona on koukuttavaa. Hurahda pehmeän silkkiseen ihoon massallamme ja näillä paketinkin mukana tulevilla ohjeilla:

1. Tarkista lämpötila
Sokerin tulee olla notkeaa, mutta ei löysää. Optimaalinen toimintalämpö on 25 – 35°C. Myös huoneen lämpötila vaikuttaa sokerin notkeuteen. Jos sokeria on säilytetty viileässä, voit notkistaa sen kuumassa vesihauteessa tai matalalla lämmöllä mikrossa. Mikroa käyttäessäsi ole erityisen varovainen ettet vahingoita itseäsi tai massaa; massa alkaa kiehumaan nopeasti ja se pilaa massan koostumuksen.

2. Ota massaa sopiva määrä

Nosta massaa joko spaattelin tai sormien päähän palloksi. Sopiva määrä kainaloille on 2€:n kolikon kokoinen pallo ja säärille golfpallon verran.

3. Levitä massa

Levitä massa puhdistetulle, kuivalle iholle aina vastakarvaan. Voit käyttää spaattelia apuna tai pitää massan sormissasi. Kiristä ihoa toisella kädellä.

4. Työstä

Työstä massaa hitaasti, älä kiirehdi. Levitä massa muutaman kerran samalle alueelle. Irroita massa aina loivalla, ihon myötäisellä nostolla. Suora nosto ylöspäin aiheuttaa mustelmia. Kun irroitat massan ”loppupäästä”, palaa taas alkupisteeseen ja työstä samaa kohtaa, irroittamatta massaa vielä kokonaan.

5. Irroita

Kun olet työstänyt massaa tarpeeksi ja näet että karvat taittuvat massan mukana, on aika irroittaa massa ja karvat ihosta. Työstä massa koko levittämäsi sokerimassan yli, ja tee nopea veto ihon mukaisesti myötäkarvaan.

6. Valmista
Tadaa! Kun olet työstänyt kaikki sokeroitavat alueet, levitä rauhoittavaa voidetta tai suosittua Silver Spray-suihketta iholle. Noudata kotisokerointi jälkihoito-ohjeita.

Paketti sisältää itse massan, pari puuspaattelia sekä kirjalliset ohjeet.

KLIKKAA OSTOKSILLE TÄSTÄ.