Koronavirusohjeet.
TAMPEREELLA ASIOIDESSASI:
• Emme kättele. Pidämme hanskoja ja/tai maskeja tarvittaessa.
• Noudattamme WHO:n asettamia käsienpesutekniikoita.
• Vähennämme työssä kerrallaan olevan henkilökunnan määrää.
• Steriloimme välineet sekä desinfioimme hoitopaikat jokaisen asiakkaan jälkeen.
• Desinfioimme kassa-alueen ja kaikki ovenkahvat tihein aikavälein.
• Pyydämme, että käytät korttimaksua, jotta vältämme ylimääräisen kontaktin.
• Ennen ja jälkeen maksupäätteeseen koskemisen pyydämme myös sinua desinfioimaan kädet.
Älä vieraile riskiryhmiä edes oireettomana. Jos kuulut itse riskiryhmään, siirräthän aikasi.

• #TUEYRITTÄJÄÄ ETÄNÄ
Suomessa eletään nyt poikkeuksellisia aikoja COVID19 pandemian vuoksi. Taloudellisina kärsijöinä ovat muun muassa työllistävät yritykset, joiden palveluihin ei tule normaalia asiakasvirtaa tai asiakasvirta on hyvin vaihtelevaa ja ennalta-arvaamatonta muuttuvassa tilanteessa. Yritysten tukeminen tämän tilanteen yli on asia, johon kaikki voivat vaikuttaa. Tukemalla käyttämiäsi yrityksiä myös epidemian aikana varmistat saatavuuden jatkossakin. Tämä nopeasti muuttunut tilanne vaikuttaa monen yrittäjän liiketoimintaan ja jatkon kannattavuuden arvioinnin hankaloittamiseen. Haluamme pystyä jatkossakin palvelemaan sekä vakioasiakkaitamme että matkailijoita. Nyt on siis aika näyttääesimerkiksi verkkokauppojen voima ja laittaa avoimet lahjakortit ostoskoriin. Klikkaa avoimen lahjakortin ostoon tästä. PS. Olemme joustavia lahjakortin käytön suhteen COVID19 pandemian vuoksi. Sydämellinen kiitos kun valitsit tukea meitä ja autat työpaikkojen ylläpitämisessä!

• LEVIN TOIMIPISTEEMME LOPETTI SESONKINSA 22.3.2020.
Levin hiihtokeskus sulki rinteensä 22.3. Uutisartikkeliimme pääset tästä.

• Seuraa uusimpia tiedotteitamme verkkosivuiltamme sekä somekanavistamme @studiofeelit. Sosiaalisen median kautta informaatio kulkee nopeiten. Jos käytät palveluitamme, niin autathan meitä säilyttämään palvelutarjontamme ja työpaikkamme, ja jaat postauksiamme ja kannustat ihmisiä ympärilläsi lahjakorttiostoksille. Hyvinvoinnille on aina tilaa – etenkin pandemian laantuessa!

Lue koronavirusohjeet. Pysytään terveinä ja huolehditaan siitä, että riskiryhmäläiset pysyvät turvassa. Ei vierailla riskiryhmäläisiä edes oireettomana. Soitellaan (video)puheluita ja ollaan läsnä etänä.


Day Spa Studio Feel it
Tampere • Levi
www.studiofeelit.fi | 0404110096

Lisää aiheesta THL.fi (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) sekä who.int (World Health Organization)