Meikki- ja kampausilta
Aluperin 20.3.2020 Tampereen toimipisteessä järjestettävä meikki- ja kampausilta on siirretty COVID19 epidemian vuoksi. Uusi päivämäärä on 22.5.2020 klo 18:00. Kaikille osallistujille on ilmoitettu. Seuraamme koronaviruksen etenemistä sekä hallituksen, THL:n ja WHO:n suosituksia ja uutiskanavia. Päivämäärään voi tulla vielä muutoksia, mutta toivotaan että tilanne on rauhoittunut toukokuun loppuun.

#tueyrittäjää etänä
Myös Suomessa eletään nyt poikkeuksellisia aikoja COVID19 epidemian vuoksi. Taloudellisina kärsijöinä ovat myös työllistävät yritykset, joiden palveluihin ei tule normaalia asiakasvirtaa. Yritysten tukeminen tämän tilanteen yli on asia, johon kaikki voivat vaikuttaa. Tukemalla käyttämiäsi yrityksiä myös epidemian aikana varmistat saatavuuden jatkossakin. Tämä nopeasti muuttunut tilanne vaikuttaa monen yrittäjän liiketoimintaan, vaikka palvelut ovat edelleen saatavilla. Nyt on aika näyttää muun muassa verkkokauppojen voima.

#tueyrittäjää ja klikkaa avoimen lahjakortin ostoon tästä!
PS. Olemme joustavia lahjakortin käytön suhteen COVID19 pandemian vuoksi. Sydämellinen kiitos kun valitsit tukea meitä ja autat työpaikkojen ylläpitämisessä!

Pysytään terveinä ja huolehditaan siitä, että riskiryhmäläiset pysyvät turvassa. Ei vierailla riskiryhmäläisiä edes oireettomana. Soitellaan (video)puheluita ja ollaan läsnä etänä.

—-
Day Spa Studio Feel it • Tampere
www.studiofeelit.fi | 0404110096

Lisää aiheesta THL.fi (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) sekä who.int (World Health Organization)